Μετά από αρκετά χρόνια επέστρεψε στην Πίστα motocross του Πρίνου η elite του Ελληνικού motocross.

O 4ος Αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία και η ανανεωμένη πλέον πίστα επέστρεψε στις παλιές της δόξες αφού όλο το ΣΚ υποδέχτηκε πάνω από 2000 άτομα.

Tο ΔΣ της ΜΑΣΤ ευχαριστεί όλα τα μέλη που βοήθησαν τον τελευταίο μήνα με πολύ υπομονή και επιμονή ώστε να καταφέρουμε να παρουσιάσουμε έναν εξαιρετικό αγώνα υψηλού επιπέδου.

Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς της πόλης μας (και όχι μόνο) για την υποστήριξή τους καθώς και τους χορηγούς επικοινωνίας Χωρίς Διόδια, enduro-fighter.gr, mxin.gr. Ευχαριστούμε ακόμη την Δημοτική αρχή Τρικάλων που ήτανε κοντά μας όλο αυτό το διάστημα και συγκεκριμένα τον Δήμαρχο τον κ. Dimitris Papastergiou που έδωσε το παρών στον αγώνα και το ζήσαμε όλο αυτό μαζί…

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ΟΛΟ τον κόσμο που ήρθε από κάθε γωνιά της Ελλάδας για να απολαύσει το μοναδικό αυτό θέαμα.

Τα καλύτερα έρχονται!

Καλές γιορτές και καλό Πάσχα σε όλους μας.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.