Το ζήσαμε και αυτό. Για πρώτη φορά χρειάστηκε να συνεργαστούν 4 αναβάτες για να ολοκληρωθεί ο αγώνας και να έχουμε 4 νικητές, Alfredo Gomez, Jonny Walker, Graham Jarvis και Andrea Lettenbichler.

c287a06d601b14d8c5e1706c093840ac_XL

Ο αγώνας ξεκίνησε στο Hienz Kinigadner με τον 5 φορές νικητής Taddy Blazusiak να παίρνει τη holeshot αλλά συγκρούστηκε με τον Jonny Walker στον πρώτο λόφο και αναγκάστηκε να αποσυρθεί.

Ο Jonny Walker είχε πάρει το προβάδισμα με τον Γερμανό Phillip Scholz 2ο, τον Joakim Ljunggren 3ος και τον Graham Jarvis τέταρτο. Ο Mario Roman έκανε την έκπληξη και ήταν στην 5η θέση με τραυματισμένο γόνατο απο το GP της Πορτογαλίας.

Μετά απο 30 λεπτά αγώνα Jonny Walker ήταν στην αψίδα RedBull στην κορυφή του Wasserlietung που αποκλείστηκε με θεατές. Ο Philip Scholz έπεσε στην κορυφή ενώ ο Graham Jarvis ήταν δεύτερος με τον 17χρονος Manuel Lettenbichler να είναι στην πρώτη δεκάδα.

Στο 45 λεπτό ο Jonny Walker οδηγούσε την κούρσα μπροστά απο τον Graham Jarvis 4 λεπτά. Ο Lettenbichler ήταν τρίτος και ο Alfredo Gomez ήταν τέταρτος σε μια επανάληψη του 2014. Ο Wade ήταν 5ος, ο Lars Enockl έκτος και ο Mario Roman 7ος.

Μετά από μιάμιση ώρα μόλις 3 λεπτά χώριζαν τους τρεις αναβάτες, Walker, Jarvis και Gomez. Μετά από 2 ώρες 32 αναβάτες είχαν μπει sto Diner του Karl.

Στις αναβάσεις ο Jonny Walker έπεσε προς τα πίσω και έχασε χρόνο. Graham Jarvis πήρε την ευκαιρία και πέρασε τον Walker στην ανάβαση για το σημείο ελέγχου 18 όταν ο Jonny έπεσε και τρύπησε το ψυγείο της μοτοσυκλέτας του. Ο Alfredo Gomez ανέβηκε δεύτερος.

Στο Killing οι 2 αναβάτες της Husqvarna αγωνίστηκαν σε ένα υγρό ρεύμα που ονομάζεται Downtown με τον Gomez να προσπαθεί να πάρει το προβάδισμα, αλλά ήταν τόσο δύσκολο το μέρος που οι 2 οδηγοί αποφάσισαν να συνεργαστούν και να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον. Ο Jonny Walker έφτασε τρίτος και προσπάθησαν με ένα σχοινί να συνεργαστούν. Μετά από 20 λεπτά το τρίο αποφάσισε να καθίσει και να κάνει ένα (πικνίκ).

Οι 3 κορυφαίοι αναβάτες, έκαναν 50 λεπτά για να μετακινήσουν μία μοτοσυκλέτα μόλις 20 πόδια, ο ενθουσιασμός είχε κορυφωθεί. Ο Ανδρέας Lettenbichler και Wade έφτασαν και προσχώρησαν στην ομάδα. Δυστυχώς ο Wade είχε χάσει ένα πέρασμα και σαφώς ο αγώνας είχε τελειώσει για αυτόν.

Πίσω από τους ηγέτες οι Joakin Ljunggren, οι αδελφοί Heminguei έκαναν πρόοδο στην 6η 7η και 8η θέση. Νέοι Brit Jonathan Richardson ήταν ένατος και ο Scott Bouverie ήταν 10ος.

Έξι αναβάτες διέσχισαν τη γραμμή, εντός του ορίου των 4ων ωρών. Ο Graham Jarvis, ο Alfredo Gomez, ο Jonny Walker και ο Lettenbichler κρίθηκαν όλοι νικητές. Ο Mario τερμάτισε δεύτερος και πέμπτος.

Το 2015 Erzbergrodeo ήταν ένα αξέχαστο γεγονός, αλλά δεν ήταν ένας αγώνας, Ας ελπίσουμε ότι οι διοργανωτές θα θυμούνται το 2015 το επόμενο έτος.

Αποτελέσματα και χρόνοι Εδώ.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.