Παίρνοντας τη δεύτερη νίκη ο αναβάτης της Red Bull  Jonny Walker κυριάρχησε στον αγώνα από την αρχή μέχρι το τέλος.

Με αυξημένη την πίεση για τον αναβάτη να ξανά ανέβει στο βάθρο μετά από την απογοήτευση του 2013, ο νεαρός Βρετανός τα έδωσε όλα στην 20η έκδοση του Erzbergrodeo.

Πιστεύοντας ότι θα μπορούσε να κερδίσει, ο Walker έκανε αμέσως γνωστές τις προθέσεις του, όπως ο ίδιος πήρε τον έλεγχο του αγώνα και το προβάδισμα λίγο μετά την έναρξη.

Στην εκκίνηση έφυγε μπροστά με 500 αναβάτες να τον ακολουθούν. Οδήγησε δυνατά καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα, έκανε διαφορά απο τους υπόλοιπους με αποτέλεσμα να περάσει την γραμμή του τερματισμού πρώτος με 13 λεπτά διαφορά.

«Ήθελα αυτή τη νίκη όσο τίποτα άλλο», παραδέχτηκε ο Walker. «Ήρθα εδώ για να κερδίσω και δεν πρόκειται να εγκαταλείψω αμαχητί. Ήξερα ότι έπρεπε να πάρω το προβάδισμα και να επιτεθώ αμέσως. Μόλις πέρασα μπροστά πήρα τις δικές μου γραμμές και έκανα το δικό μου αγώνα. Αυτός είναι ίσως ο καλύτερος αγώνας που έχω ποτέ κάνει και είμαι εκστασιασμένος που πήρα την νίκη. »

Competitor - Action

Δεδομένου του υπερασπιστή του τίτλου, Graham Jarvis πολλοί περίμεναν μια επανάληψη του 2013, αλλά αυτό δέν έγινε. Μετά από μία καλή εκκίνηση από τη γραμμή, ο Jarvis ήταν ένας από τους πολλούς αναβάτες που έμπλεξαν στο μακελειό που έγινε στο λατομείο. Οδήγησε δυνατά στη συνέχεια, πέρασε τον Andrea Lettenbichler για να τερματίσει δεύτερος.

«Είναι κρίμα να χάνεις, αλλά έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου,» είπε ο Jarvis. «Έπεσα στην αρχή και έμεινα πίσω προσπαθώντας να καλύψω όλη τη διαφορά. Μόλις έφτασα δεύτερος, ήξερα πως ο Jonny είχε απομακρυνθεί πολύ. Οδήγησα καλά αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερα φέτος. »

Προσθέτοντας ένα ακόμη βάθρο στη συλλογή του, O Andrea Lettenbichler τερμάτισε στην τρίτη θέση. Ήταν στη δεύτερη θέση στο περισσότερο μέρος του αγώνα, μέχρι που τον έφτασε ο Jarvis, τον πέρασε και έμεινε τρίτος.

Στον αγώνα για τις τελικές πέντε κορυφαίες θέσεις, ο Alfredo Gomez τερματίζει στην τέταρτη θέση, αφήνοντας τον Paul Bolton στην πέμπτη.

«Ήταν ένας δύσκολος αγώνας, αλλά απόλαυσα κάθε λεπτό. Η πέμπτη θέση είναι πολύ καλή. » Είπε ο Bolton.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.