Ένας μοναδικός αγώνας αντοχής, ένας θρύλος, μια πρόκληση, η 21η έκδοση του Erzberg Rodeo ξεκινά με 1.500 συμμετέχοντες από 38 έθνη να επιζητούν τα 500 εισιτήρια εισόδου στο τελικό του Hare Scramble της Κυριακή.

erzberg rodeo 2015

Πολύ ερασιτέχνες αλλά και επαγγελματίες αναβάτες είναι έτοιμοι να ζήσουν την ένταση των προκριματικών πριν την αποκορύφωση και την έκρηξη αδρεναλίνης της Κυριακής. Όλοι οι κορυφαίοι αναβάτες του είδους θα βρίσκονται εκεί σε έναν αγώνα που το κύπελλο είναι ένα τρόπαιο για πραγματικά σκληρούς μαχητές.

Οι Βρετανοί, Jonny Walker και Graham Jarvis θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για ακόμα μια φορά νιώθοντας την απειλή του Πολωνού «Βασιλιά του Erzberg»  Taddy Blazusiak που επιστρέφει θέλοντας να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί.

Τα 35 χιλιόμετρα της διαδρομής του Red Bull Hare Scramble είναι μια εξαιρετικά επιλεκτική πρόκληση για κάθε αναβάτη. Οι 4-ώρες διάρκειας του αγώνα θεωρούνται το μεγαλύτερο και πιο δύσκολο Xtreme Enduro παγκόσμιος σε μια ημέρα στον κόσμου. Το κύριος event θα καλυφθεί ζωντανά την Κυριακή, 7 Ιουνίου από τις 11:00 το πρωί μέχρι και τον τερματισμό στις 16:20. Στα 35 χιλιόμετρα της διαδρομής θα υπάρχουν 20 ζωντανές κάμερες σε 18 σταθμούς με σχεδόν 20.000 μέτρα καλωδίου οπτικών ινών να έχει χρησιμοποιηθεί για την τηλεοπτική κάλυψη καθώς θα υπάρχουν και κάμερες τοποθετημένες στα κράνη αναβατών θέλοντας να δώσουν την πραγματική διάσταση του αγώνα.

Erzberg 2014 Jonny Walker

Tagged with →  
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.