Με χθεσινή ανακοίνωση στον προσωπικό του λογαριασμό ο Dean Wilson έκανε γνωστή την επιστροφή του ως επίσημος αναβάτης της εργοστασιακής ομάδας της Husqvarna.

Δεδομένου την απουσία και των δυο πλέον κύριων αναβατών της ομάδας του Bobby Hewitt, με τον Zach Osborne να έχει σπασμένη κλείδα και ο Jason Anderson με τον τραυματισμό που αποκόμισε νωρίτερα φέτος. Η ομάδα που πήρε πρωτάθλημα πέρσι σε 450 και 250 Ανατολής φέτος έμεινε με μηδενική συμμετοχή από νωρίς.

Ποτέ μην λες ποτέ όμως όταν έχεις καλές σχέσεις με καλά παιδιά όπως ο Wilson. Ο συμπαθής Σκωτσέζος μπορεί να φαίνεται ότι έχει εργοστασιακή υποστήριξη, με τη μοτοσυκλέτα του να μην διαφέρει πολύ στο μάτι από αυτές των Anderson και Osborne, ξέρει ο ίδιος όμως τί διάφορες έχουν και ότι το έργο του αν πέρσι ήταν μια φορά δύσκολο φέτος είναι 10.

Ξεκίνησε κάνοντας την καλύτερη αρχή που θα μπορούσε να κάνει παρόλο που έχασε την νίκη στο τέλος. Δεν έχει σημασία όμως η πρόταση έπεσε και πάλι στο τραπέζι του αρχές της χρονιάς, αλλά ο ίδιος είπε ευγενικά το όχι θέλοντας να τιμήσει τα άτομα και τους χορηγούς που δέχθηκαν να τον βοηθήσουν στο μοναχικό του ταξίδι φέτος.

Όπως είπε όταν από την μια έχεις το προσωπικό της ομάδας να ανησυχεί για τα πάντα αφήνοντας σε εσένα, το έργο της οδήγησης είναι καλύτερα από το να έχεις μέχρι και τα οδοιπορικά για τους αγώνες στο κεφάλι σου. Αν και τα κατάφερε μια χαρά έως ώρας.

Πλέον η πρόταση έγινε και πάλι με τον Bobby Hewitt να μην μπορεί να βρει άλλη λύση και βασίστηκε στον Dean. Τελικά τα χαμόγελα ήρθαν και από τις δυο πλευρές και πλέον το #15 θα είναι και πάλι στο factory paddock.

Ευχαρίστησε θερμά όσους τον βοήθησαν στο σύντομο ταξίδι του φέτος ως privateer, θέλοντας να κρατήσει τις καλύτερες σχέσεις μαζί τους και γιατί όχι να γίνει ο συνδετικός κρίκος ώστε χορηγοί όπως η Ignite να εισχωρήσουν και να εδραιωθούν στον χώρο του supercross. Η συνέχεια θα αποκαλύψει ότι είναι να αποκαλυφθεί με τον Wilson να είναι σε μια πραγματικά ευχάριστη θέση και σίγουρα η ομάδα της Husqvarna.

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.