Η Youthstream επισκέφθηκε πρόσφατα τον τόπο διεξαγωγής του 2018 MXGP της Τουρκίας στο Afyonkarahisar. Ο στόχος της επίσκεψης ήταν να ελεγχθεί η διαδρομή και οι εγκαταστάσεις που ήταν πολύ επιτυχημένες, αφήνοντας στη Youthstream εξαιρετικά εντυπωσιασμένους για την νέα πίστα motocross.

Afyon motocross track

Ο νέος χώρος βρίσκεται στην είσοδο της πόλης Afyonkarahisar, και στο νεότερο τμήμα της περιοχής, το οποίο είναι γεμάτο με νέα ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα, νοσοκομεία και πολλά άλλα. Η πόλη κατέχει εκατοντάδες χρόνια αρχαιολογικών αντικειμένων που αντικατοπτρίζουν τον πολιτισμό και τις τέχνες, με αιωνόβιες κατασκευές και σπηλιές που σχηματίζονται για εκατομμύρια χρόνια.

Η ολοκαίνουρια πίστα motocross είναι μέρος ενός ολοκαίνουριου και εντυπωσιακού αθλητικού συγκροτήματος για τοMXGP της Τουρκίας. Το συγκρότημα περιλαμβάνει επίσης μια λιμνούλα με τζετ σκι, γήπεδα ποδοσφαίρου, διαδρομές τζόκινγκ και μια ολυμπιακή πισίνα, και όλα αυτά θα είναι διαθέσιμα στο MXGP.

Εκτός από το χώρο και το περιβάλλον, ήταν ξεκάθαρο ότι υπήρξε μεγάλη συνεργασία μεταξύ του διοργανωτή και της Ομοσπονδίας Μοτοσικλετιστών της Τουρκίας, δίνοντας στην Youthstream ανανεωμένη εμπιστοσύνη σε αυτό το πολυαναμενόμενο γεγονός.

Ο συνδυασμός συνεργασίας, μια τουριστική πόλη και ένας εντυπωσιακός χώρος είναι βέβαιο ότι θα κάνουν το 2018 MXGP της Τουρκίας στο Afyonkarahisar στις 2 Σεπτεμβρίου ένα επιτυχημένο γεγονός.

Y.Γ. Εμείς ακόμα ψάχνουμε πίστες και άδειες απο τα δασαρχεία…….

Λ. Ιωαννίδης

Tagged with →  
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.