Επιστρέφει μετά από απουσία 4 ετών και πάλι στην πατρίδα.

Με πρόσφατη ανακοίνωση έκανε γνωστό το ότι θα αφήσει τα τερέν του MXGP για χάρη του Bobby Hewitt. Άλλωστε 4 χρόνια στο MXGP από το 2014 έως και το 2018 όπως ο ίδιος δήλωσε τον έχουν κάνει πιο ολοκληρωμένο αναβάτη οδηγικά και είναι σε μια καλή κατάσταση για το αμερικανικό επίπεδο και τα αμερικανικά στάνταρ.

Ήταν μια δύσκολη απόφαση να παρθεί όπως είπε. ‘’ Όλοι ξέρουν πόσο πολύ αγαπώ τα GP και όλους εδώ, αλλά με τον τρόπο που εξελίχθηκε η κατάσταση η καλύτερη επιλογή είναι η επιστροφή στην Αμερική. Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία, δεν θα την αντάλλαζα με τίποτα, πιστεύω είμαι καλύτερα προετοιμασμένος για το Supercross σε σύγκριση με τότε που μόλις είχα βγει από τα amateurs”.

Πίσω στο 2013 όταν και τέλειωσε από τα ερασιτεχνικά, κοπής Cooper Webb, Jeremy Martin και Adam Cianciarulo, δεν υπήρχαν πολλές θέσεις ανοιχτές για τον Covington ώστε να παραμείνει στο ΑΜΑ. Έτσι αποφάσισε να κλείσει εισιτήριο για την Ευρώπη και να ενταθεί και αυτός στους περιοδεύοντες στο καλεντάρι του MXGP. Έχοντας πάρει 3 νίκες στο σύνολο με δυο στο Μεξικό και μια στην Γαλλία δεν λες την πορεία του και αδιάφορη, αλλά ούτε και απειλή για τον τίτλο. Πάρα ταύτα όμως ο Thomas Covington έφτασε στην 4η θέση του πρωταθλήματος το 2017 ενώ φέτος δυστυχώς έχει να αντιμετωπίσει έναν τραυματισμό στο γόνατο από το GP της Πορτογαλίας. Καλύτερη του εμφάνιση φέτος ήταν στον αγώνα της Γαλλίας με την 2η θέση, είναι 8ος στους βαθμούς και ο στόχος του είναι να κερδίζει αγώνες. Δηλώνει με μεγάλο κίνητρο και αυτοπεποίθηση την επιστροφή του.

Α. Πανταζής

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.