Επιστρέφει στους γρήγορους ρυθμούς ο Chad Reed. Μόλις 23 μέρες πριν το Anaheim I και τον πρώτο αγώνα, ο Reed είναι έτοιμος να μπει στις προπονήσεις. Ο τραυματισμός του στο Red Bull Straight Rhythm τον περασμένο Οκτώβρη τον κράτησε για αρκετό καιρό εκτός, έχοντας δυο κατάγματα στον αστράγαλο. Πλέον είναι υγιής και έχει πάρει την έγκριση του γιατρού για να μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Chad Reed

Το 2018 για τον Αυστραλό βετεράνο θα είναι μια χρονιά η οποία θα του θυμίσει καταστάσεις του παρελθόντος. Έχοντας λύσει τα δεσμά του με την Yamaha, θα ακολουθήσει το δικό του πρόγραμμα, θα κάνει την δίκη του ομάδα δηλαδή, όπως είναι γνωστό με Husqvarna, έχοντας στον πλευρό του τον Mike Gosselaar.

Μια χρονιά flashback για τον Reed, μια χρονιά επιστροφής της TwoTwo Motorsports.

Α. Πανταζής

 

Tagged with →  
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.