Επιστροφή σε γνώριμα λημέρια για τον Martin Davalos, ύστερα από μια χρονιά στην μεγάλη κατηγορία και την Rockstar Energy Husqvarna επιστρέφει και πάλι στην ομάδα του Mitch Payton και την κατηγορία των 250 κυβικών εκατοστών.

Martin Davalos

Θα συμπληρώσει το ρόστερ με τους Adam Cianciarulo, Joey Savatgy και Austin Forkner. Ο Justin Hill νικητής του πρωταθλήματος Supercross της Δύσης δεν θα είναι στην PC Kawasaki ενώ αναμένεται η ανακοίνωση της προσθήκης του στην AutoTrader.com/JGR Suzuki.

Έχοντας ιστορικό με την Kawasaki της χρονιές 2013-2014 όπου και αγωνιζόταν τότε, δήλωσε πως θα ήθελε να παραμείνει στα 450 αλλά το γεγονός ότι δεν υπάρχουν αρκετές θέσεις ανοιχτές δεν του επέτρεψε την συνέχιση της πορείας του στην μεγάλη κατηγορία.

Ο Mitch Payton δήλωσε αισιοδοξία για την ερχόμενη χρονιά έχοντας ψηλά τον πήχη γνωρίζοντας ότι οι αναβάτες του θα τα πάνε περίφημα.

Α. Πανταζής

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.