Το Red Bull Straight Rhythm επιστρέφει και φέτος, αλλά αυτή την φορά επιστρέφει μαζί και ο Ryan Villopoto.

Vilopoto Ryan

Ναι πολύ καλά διαβάσατε. Ύστερα από τον Ιούλιο του 2015 ο Ryan Villopoto θα φορέσει και πάλι τα αγωνιστικά του και θα αναμετρηθεί και πάλι με την ελίτ του αθλήματος. Τα νέα όμως δεν σταματούν εδώ όμως, επιστροφή του RV2 πάνω σε μια δίχρονη και με αντίπαλο τον Chad Reed επίσης με μια δίχρονη, ξυπνώντας αναμνήσεις του παρελθόντος. Πολλοί αναβάτες γνωστοποίησαν την συμμέτοχη τους όπως οι Josh Hill, Broc Tickle, Josh Hansen, Marvin Musquin, Colton Haaker, Mike Brown, Ryan Sipes, Alex Martin και ο μοναδικός Ronnie Mac.

Η διεξαγωγή θα γίνει όπως και τις προηγούμενες χρονιές στο Fairplex,Pomona στις 21 Οκτωβρίου.

Οικοδεσπότης θα είναι ο Ken Roczen, σίγουρα θα ήθελε να είναι αγωνιζόμενος αλλά θα δώσει τον ρυθμό της εκδήλωσης με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Στα αγωνιστικά θέματα η κάθε κατηγορία θα αποτελείτε από 8 αναβάτες οι οποίοι θα αγωνιστούν κατά ζευγάρια και σύμφωνα με τα αποτελέσματα βγαίνουν τα τελικά ζεύγη.

Αναμένεται να είναι ακόμη μια επιτυχημένη χρονιά για το Red Bull Straight Rhythm παρά τις απουσίες των James και Malcolm Stewart οι οποίοι τα προηγούμενα χρονιά ήταν οι πρωταγωνιστές. Την φετινή χρονιά οι διοργανωτές έχουν να παρουσιάσουν κάτι διαφορετικό με την επιστροφή του Ryan Villopoto και την συμμέτοχη του Chad Reed μάλιστα με δίχρονες μοτοσυκλέτες που είναι τόσο αγαπητές στον κόσμο. Ο Josh Hill θα αγωνιστεί με ηλεκτροκίνητη μοτοσυκλέτα παρουσιάζοντας κάτι το διαφορετικό από το συνηθισμένο. Το θέαμα αναμένεται να είναι και πάλι μεγάλο προσφέροντας μοναδικές στιγμές σε μια πίστα όπου η διαδρομή είναι Supercross αλλά είναι όλο μια ευθεία.

Εισιτήρια υπάρχουν ηλεκτρονικά στο: redbull.com/straightrhythm.

Α. Πανταζής

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.