Ο Γιάννης Τουρατζίδης μετά τον τραυματισμό του την φετινή χρονιά αγωνιζόμενος στο Βαλκανικό πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στα Γιαννιτσά, επιστρέφει στην ενεργό δράση με την συμμετοχή του στον προτελευταίο αγώνα του Βουλγάρικου πρωταθλήματος motocross στο Blagoevgrad την Κυριακή 7 Οκτωβρίου.

Εμφανώς ανεβασμένος ο Γιάννης Τουρατζίδης μετά τον τραυματισμό που είχε στα Γιαννιτσά συμμετέχοντας στον πρώτο αγώνα του βαλκανικού πρωταθλήματος motocross, ταξίδεψε αυτό το Σαββατοκύριακο στην γειτονική Βουλγαρία για να συμμετάσχει στον προτελευταίο γύρο του εθνικού πρωταθλήματος της Βουλγαρία.

Πάνω από 5.000 θεατές παραβρέθηκαν την Κυριακή στην πίστα της Βουλγαρίας για να παρακολουθήσουν τους αγώνες σε όλες τις κατηγορίες, με 92 αναβάτες από τη Βουλγαρία, την Ελλάδα, τα Σκόπια και τη Ρουμανία αν δίνουν το παρόν. Κάποια προβλήματα στο ποτιστικό σύστημα της πίστας το Σάββατο, δεν επέτρεψε στους αναβάτες να ολοκληρώσουν τις κατατακτήριες δοκιμές, με όλους τους προκριματικούς και κύριους αγώνες να πραγματοποιούνται την Κυριακή μετά απο συνεννόηση με τους διοργανωτές.

Aπο το πρωί ο Έλληνας αναβάτης έδειξε τις διαθέσεις του καταφέρνοντας να πετύχει τον γρηγορότερο γύρο στις κατατακτήριες δοκιμές με τους υπόλοιπους αναβάτες να είναι πίσω του με διαφορά.

Στον πρώτο αγώνα ο Έλληνας πρωταθλητής μετά απο μία καλή εκκίνηση πήρε την πρωτοπορία, οδηγώντας τον αγώνα έως το πέσιμο της καρό σημαίας, κάνοντας και απόσταση ασφαλείας απο τον Ρουμάνος Radutsa Adrian που προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το ρυθμό του Τουρατζίδη. Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο επίσης Ρουμάνος αναβάτης της ομάδας Pancho Racing, Tony Tsvetkov.

Ο δεύτερος αγώνας δεν είχε και διαφορά απο τον πρώτο. Με το τερέν να έχει αλλάξει και δυσκολέψει πολύ, ο Τουρατζίδης έκανε και πάλι μία πολύ καλή εκκίνηση. Οδηγώντας σταθερά και γρήγορα χωρίς λάθη, κατάφερε και πήρε μία ακόμα νίκη με τους Ρουμάνους αναβάτες Radutsa Adrian και Tony Tsvetkov να τερματίζουν στην δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα με πάνω 2,5 δευτερόλεπτα διαφορά.

Στο σύνολο της ημέρας ο Γιάννης Τουρατζίδης ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου με 50 βαθμούς, την δεύτερη και τρίτη θέση πήραν οι αναβάτες απο τη Ρουμανία Radutsa Adrian 44 βαθμούς και Τony Tsvetkov 40 βαθμούς.

Λ. Ιωαννίδης               Φώτο Lap.bg

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.