Ο αναβάτης της Monster Energy ΥΑΜΑΗΑ Cooper Webb ανέβηκε στην κατηγορία 450 με δύο περιφερειακούς τίτλους Supercross 250SX και 250MX AMA Motocross National Championship στο βιογραφικό του.

Με την πορεία αυτή ο Cooper έλαβε ένα υψηλό συμβόλαιο  με τις προσδοκίες να είναι υψηλές. Δυστυχώς μετά απο δύο χρόνια στην κατηγορία των 450 έχει καταφέρει περισσότερους τραυματισμούς παρά επιτυχίες.

Ο Cooper επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του για το ΑΜΑ National στο Southwick για να δείξει στις ομάδες ότι εξακολουθεί να είναι δυναμικός. 

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.