Όπως έχουμε ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο ο αναβάτης της Red Bull KTM, Jeffrey Herlings, υπέστη ένα τραυματισμό την Παρασκευή το απόγευμα, ενώ έκανε προπόνηση στην πίστα Albaida στη νότια Ισπανία.

Ο Herlings μετά τον τραυματισμό του επέστρεψε αμέσως στο Βέλγιο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση απο τον διάσημο χειρουργό Dr. Claes για την αποκατάσταση του κατάγματος στο δεξί του πόδι. Παρ όλη την ατυχία του ο 24χρονος δεν υπέστη βλάβη στον αστράγαλο του και όλα κύλησαν καλά, γρήγορα και με επιτυχία.

Επίσημη ενημέρωση:

O Herlings είχε προγραμματίσει να αγωνιστεί στο Hawkstone Park International στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 16 Φεβρουαρίου, αλλά τώρα θα επικεντρωθεί αποκλειστικά στο rehab του. Έχει προγραμματιστεί επανέλεγχος με το ιατρικό προσωπικό μέσα σε έξι εβδομάδες για να καθορίσει την πλήρη έκταση του χρόνου αποκατάστασης, καθιστώντας τη συμμετοχή του στον εναρκτήριο γύρο του παγκόσμιου πρωταθλήματος FIM Motocross στην Αργεντινή στις 3 Μαρτίου απίθανο.

Jeffrey Herlings“Προσγειώθηκα παράξενα από ένα άλμα που ήταν σε στροφή όταν πήγα πολύ κοντά στην άκρη « τοίχο » στην πίστα στο Albaida. Πήρα το πόδι μου που ήταν πιασμένο ανάμεσα στη μοτοσυκλέτα και τη λάσπη. Ήξερα ότι είχα πρόβλημα, και το κατάλαβα σύντομα όταν είδα ότι το πόδι αρχίζει να πρήζετε. Αυτός δεν είναι προφανώς ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει το 2019, αλλά είχα οδηγήσει και προετοιμαστεί καλά και πρέπει να εργαστώ τώρα για να επιστρέψω σε αυτό το επίπεδο. Τα καλά νέα είναι ότι ο Dr. Claes και η ομάδα του ήταν πραγματικά ικανοποιημένοι με το πώς πήγε η επέμβαση και δεν έχω άλλο πόνο ή πρήξιμο. Σε έξι εβδομάδες θα μάθουμε περισσότερα και εξαρτάται από το πώς θεραπεύει το οστό. Ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα των οπαδών. Θα είμαστε δυνατοί! “

Dirk Gruebel, διευθυντής ομάδας και τεχνικός συντονιστής MX2, Red Bull KTM“Αυτή είναι προφανώς μια απογοητευτική κατάσταση για τον Jeffrey και την ομάδα καθώς και για τους οπαδούς του MXGP, επειδή όλοι θέλουμε να δούμε τα παιδιά να είναι υγιή και έτοιμα να ξεκινήσουν μια νέα χρονιά. Είναι κρίμα ο τρόπος με τον οποίο συνέβη ο τραυματισμός και αν δεν ήταν σε αυτό το σημείο τότε ίσως θα είχε θεραπευτεί χωρίς πρόβλημα. Ο Jeffrey είχε κάποια θεραπεία πρώτης κατηγορίας από τον Dr. Claes στο Βέλγιο. Όλα πήγαν καλά και δεν υπάρχει τίποτα λάθος με τον αστράγαλο του ή οτιδήποτε άλλο που θα μπορούσε να κάνει τον τραυματισμό πιο σοβαρό. Τώρα θα κοιτάξει να ανακάμψει ξανά και να επιστρέψει στο MXGP κοντά στο σχήμα που είδαμε το 2018. “

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.