Ο πολύ δραστήριος νεοσύστατος Αθλητικός Μοτοσυκλετιστικός Σύλλογος Σκύδρας προχωράει τις εργασίες στην κατασκευή – διαμόρφωση της πίστας και πλέων επίσημα μετά την παραχώρηση 62.500 τ.μ απο το δήμο Σκύδρας.

Ο δήμος ΣΚΥΔΡΑΣ ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του Αθλητικού Μοτοσυκλετιστικού Συλλόγου Σκύδρας Α.ΜΟ.Σ.Σ καλώντας Δημοτικό Συμβούλιο, όπου αποφασίστηκε να παραχωρηθεί δωρεάν χώρος εμβαδού 62500 τ.μ. στον οποίο είναι η πίστα MOTO CROSS για τη διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων.  Όπως αναφέρει, η δωρεάν παραχώρηση θα έχει διάρκεια 5 χρόνια, ενώ με το πέρας της πενταετίας, η νέα παράταση θα ξανασυζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Τα προσδοκώμενα οφέλη από τη δημιουργία πίστας στην περιοχή του δήμου Σκύδρας είναι πάρα πολλά και δεν περιορίζονται μόνο στη διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων. Η προσέλκυση ενός άλλου είδους επισκεπτών, αυτών που ενδιαφέρονται για τον εναλλακτικό αθλητικό τουρισμό, θα μπορούσε να αποβεί ιδιαιτέρα κερδοφόρα και παράλληλα να λειτουργήσει σαν διαφήμιση για το Δήμο. Επιπλέον, θα προσελκύσει τους νέους στη μοτοσυκλέτα, προσφέροντας μια δημιουργική και δραστήρια διέξοδο, εκπαιδεύοντάς τους όμως συγχρόνως, ώστε η ασφάλεια να ξεπεράσει τον περιορισμένο χώρο της πίστας και να μεταφερθεί και στο δρόμο.

Το Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Α.ΜΟ.Σ.Σ Ευχαριστεί θερμά τον δήμο ΣΚΥΔΡΑΣ και ιδιαίτερα την δήμαρχο ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ για την στήριξη που παρέχει στον σύλλογο.

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.