Τελευταίο ανακοινωθέν της Ιαπωνικής εταιρίας η αποχώρηση της εργοστασιακής υποστήριξης στα πρωταθλήματα FIM Motocross World Championship και All-Japan Motocross.

suzuki team mxgp

Γύρο από αυτό το νέο κυκλοφορούσαν πολλές φήμες κατά καιρούς. Πολλές από έμπιστες πηγές και σε συνδυασμό με κινήσεις από ανθρώπους της Suzuki έκανε αυτές της φήμες περισσότερο λογικές και πιθανές, όπως είχαμε ανακοινώσει παλαιότερα με σχετικό άρθρο.

Η Suzuki θα συνεχίσει να στηρίζει την εργοστασιακή της ομάδα στο AMA (AutoTrader/Yoshimura JGR Team) όπου στο πρόγραμμα είναι ομάδα στην κατηγορία των 450 αλλά και των 250. Μια απόφαση η οποία σε πολλούς φάνηκε παραλογή. Με την ομάδα στο MXGP να κατακτά την 2η θέση στο πρωτάθλημα της MX2 με τον Jeremy Seewer. Έχοντας επενδύσει στον Arminas Jasikonis αλλά και στο πρόγραμμα νέων της ομάδας, με τους αναβάτες στην EMX250 να είναι ονόματα με βάσεις και βλέψεις για κάτι κάλο στο μέλλον. Μάλιστα η πρόσληψη του Stefan Everts το 2015 ήταν μια πολύ καλή κίνηση γνωρίζοντας την τεραστία εμπειρία του Βέλγου πολυπρωταθλητή στον χώρο. Η απόφαση αυτή της Ιαπωνικής κατασκευάστριας εταιρίας ήρθε καθαρά για το καλύτερο μέλλον της εταιρίας σύμφωνα με την ανακοίνωση τους. Η μεγαλύτερη αγορά σε ζήτηση είναι επί αμερικανικού εδάφους και για αυτό τον λόγο η Suzuki θα αφοσιωθεί στο πρωτάθλημα του AMA και στην αμερικανική αγορά.

Με αυτή την τροπή των γεγονότων οι Arminas Jasikonis και Jeremy Seewer θα πρέπει να ψάξουν νέα ομάδα για την ερχόμενη χρονιά καθώς και οι δυο θα είναι πλέον στην μεγάλη κατηγορία. Οι Bas Vaessen και Hunter Lawrence οι οποίοι και οι δυο το 2018 θα είναι επίσημα στην MX2 θα πρέπει και αυτοί να βρουν νέο σπίτι. Όσο για τον Lawrence είναι η τελευταία του χρονιά στον χώρο του MXGP καθώς από το 2019 θα είναι μέλος της Geico Honda και θα μεταβεί full time στο AMA.

Α. Πανταζής

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.