Όπως σας είχαμε ενημερώσει απο χτες για τον τραυματισμό του Tony Cairoli (το σχετικό άρθρο) ενώ προετοιμάζονταν για το ιταλικό Διεθνές motocross που ξεκινά αυτή την Κυριακή 31 Ιαν στη Σαρδηνία, σήμερα επιβεβαιώθηκε ο τραυματισμός.

tony cairoli

Ο οκτώ φορές παγκόσμιος πρωταθλητής motocross έχει πλέον επιβεβαιώσει τον τραυματισμό του μέσω του Facebook,  έχει σπάσει δύο πλευρά από μια πτώση την την περασμένη εβδομάδα στη Σαρδηνία όπου προετοιμάζονταν για την έναρξη της σεζόν.

Μετά από συνεννόηση με τον γιατρό του Βελγίου, ο Cairoli έχει λάβει τη συμβουλή να ξεκουραστεί και να μην αγωνιστεί τους δύο πρώτους γύρους του ιταλικού Διεθνούς motocross.

Αυτό είναι σαφώς ένα πλήγμα για τον δημοφιλή  Ιταλό που ήταν πρόθυμος να κάνει ένα καλό ξεκίνημα για τη σεζόν MXGP 2016 μετά από τον τίτλο που έχασε απο τον Γάλλο Romain Febvre την περασμένη χρονιά.

Η Δήλωση από τον Tony Cairoli μέσω Facebook: Γεια σας παιδιά, την περασμένη εβδομάδα, ενώ ήμουν στη Σαρδηνία για την προετοιμασία της νέας σεζόν είχα μια πτώση με αποτέλεσμα το σπάσιμο δύο πλευρών, μετά από διαβούλευση με τον ορθοπεδικό μου, salteró, αποφασίσαμε ότι στους δύο πρώτους αγώνες του διεθνούς Ιταλίας, Alghero και lamezia terme θα είμαι εκτός για να αναρρώσω όσο το δυνατόν συντομότερα και να είμαι σε καλή κατάσταση για το πρώτο στάδιο του MXGP. Θα σας κρατάμε ενήμερους.

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.