Για ακόμη περισσότερα χρόνια μαζί ο AC και η εργοστασιακή ομάδα της Kawasaki.

21039636_1941788839431952_1070167453_n

Ένα αμφιλεγόμενο ταλέντο με φυσική ταχύτητα και όραμα για πρωτιές και πρωταθλήματα. Ένας από τους καλύτερους ερασιτέχνες που πέρασαν ποτέ έχοντας 11 πρωταθλήματα Loretta Lynn’s. Πίσω στο 2011 όταν υπέγραψε το επαγγελματικό του συμβόλαιο κάνοντας το ντεμπούτο του στα επαγγελματικά τερέν δυο χρόνια αργότερα. Ήταν κάτι μεγάλο και κάτι ηχηρό. Για πολλούς ο διάδοχος του Ryan Villopoto. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη πότε με τον Cianciarulo να είναι πάντα εμπλεκόμενος με τραυματισμούς που τον κρατούσαν πίσω. Ο ίδιος δήλωσε ευγνώμον για την στήριξη που έχει όλα αυτά τα χρόνια από την Kawasaki και την Pro Circuit.

Α. Πανταζής

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.