1os Agwnas kypeloy motocross 12nisoyΈπαθλο Motocross Δωδεκανήσου 1ος Αγώνας 16 Φεβρουαρίου  ΙΚΑΡΟΣ Ρόδου.

                 Ειδικός Κανονισμός

1ου Αγώνα Επάθλου Motocross 12νήσου 2014

Η Λέσχη Μοτοσυκλέτας Ρόδου ΙΚΑΡΟΣ προκηρύσσει για την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου τον 1ο αγώνα του Επάθλου Motocross 12νήσου για το έτος 2014, υπό την αιγίδα της ΑΜΟΤΟΕ.

Ο Αγώνας του Επάθλου θα διεξαχθεί σύμφωνα με τον Αθλητικό Νόμο 2725/99, τον Γενικό κανονισμό αγώνων Μοτοσυκλέτας, τον Γενικό κανονισμό αγώνων Μotocross την παρούσα προκήρυξη,τα πληροφοριακά δελτία που τυχόν εκδοθούν και τις ανακοινώσεις μέσα από το επίσημο site τηςομοσπονδίας (amotoe.gr) και το site του ΙΚΑΡΟΥ lemotikaros.blogspot.gr.

Διοργάνωση
Αλυτάρχης: Δουκιανός Αποστόλης
Πρόεδρος Αγωνοδικών: Γρηγοράς Μανώλης
Αγωνοδίκες: Κωνταντινίδης Αλέξης, Σωτρίλλης Θωμάς
Παρατηρητής: Θα ανακοινωθεί από την Ομοσπονδία
Γραμματεία: Κώστας Γιώργος
Χρονόμετρα / Έκδοση αποτελεσμάτων: Κώστας Γιώργος
Τεχνικός Έφορος: Γαλατάς Τάσος
Ιατρική Υποστήριξη: Intersalonika

 Διαδρομή – Τοποθεσία

Ο 1ος αγώνας του Επάθλου Motocross Δωδεκανήσου θα διεξαχθεί στην πίστα Faliraki MotoCross Park που βρίσκεται στο Φαληράκι Ρόδου, στο 15ο χλμ της Εθνικής οδού Ρόδου Λίνδου. Η πίστα έχει μήκος 1050m, ελάχιστο πλάτος 6m και έχει χώμα μέτρια σκληρότητας.

 

Συμμετοχές

Δικαίωμα Συμμετοχής

Δικαίωμα Συμμετοχής έχουν αθλητές που η καταγωγή τους είναι από την Δωδεκάνησο ή έχουν γεννηθεί στην Δωδεκάνησο ή η διεύθυνση κατοικίας τους είναι στη Δωδεκάνησο, ανεξάρτητα του σωματείου (λέσχης) όπου ανήκουν.

Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι κάτοχοι ανανεωμένου Αθλητικού Δελτίου, Σωματείου της ΑΜΟΤΟΕ.

Δηλώσεις Συμμετοχής

Οι δηλώσεις Συμμετοχής ξεκινάνε την Κυριακή 2 Φεβρυαρίου και λήγουν το βράδυ της Πέμπτης 13Φεβρουαρίου.

Το παράβολο συμμετοχής για τον κάθε αγώνα ορίζεται στα 50€.

Ο κάθε οδηγός με την συμμετοχή του στον αγώνα, δικαιούται να έχει ένα (1) μηχανικό στον οποίο και δίδεται καρτελάκι εισόδου (διαπίστευση). Ο μηχανικός έχει το δικαίωμα να εισέρχεται στον χώρο της γραμματείας και των Pits. Σε περίπτωση που κάποιος οδηγός επιθυμεί να έχει επιπλέον μηχανικούς, θα τους παραδοθούν καρτελάκια εισόδου από τους διοργανωτές αλλά θα πληρώσουν το αντίτιμο της εισόδου των θεατών.

Οι συμμετοχές μπορούν να γίνουν ΜΟΝΟ μέσω του συστήματος e-amotoe.gr της ομοσπονδίας.

Με την δήλωση συμμετοχής ο αθλητής αποδέχεται τον ειδικό κανονισμό του αγώνα.

Ελάχιστες συμμετοχές

Ελάχιστες συμμετοχές (στο σύνολο) για την διεξαγωγή του αγώνα 14, εάν δεν συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός συμμετοχών ο αγώνας μεταφέρεται την επόμενη Κυριακή εάν και την επόμενη Κυριακή δεν συμπληρωθούν οι ελάχιστες συμμετοχές, ακυρώνεται ο αγώνας και επιστρέφεται το παράβολο συμμετοχής που έχουν καταβάλει οι αθλητές.

 

Κατηγορίες

Το Έπαθλο Motocross 12νήσου θα έχει 2 κατηγορίες.

1. OPEN Μοτοσυκλέτες έως 250cc 2Τ και έως 450cc 4Τ. Aθλητές άνω των 16 ετών.

2. ΜΧ2 ROOKIES (πρωτοεμφανιζόμενοι) Μοτοσυκλέτες έως 150cc 2Τ, 175-250cc 4Τ. Aθλητές άνω των 15 ετών, των οποίων το αθλητικό δελτίο έχει εκδοθεί το 2014.

3. ΜΧ2Τ Μοτοσυκλέτες έως 150cc 2Τ. Αθλητές άνω των 14 ετών.

Οι κατηγορίες ΜΧ2 ROOKIES και ΜΧ2Τ θα αγωνίζονται και θα βαθμολογούνται μαζί.

Η αριθμός συμμετοχής (νούμερο) που μπορούν να επιλέξουν οι οδηγοί πρέπει να είναι μονοψήφιος, διψήφιος ή τριψήφιος με ελεύθερο χρωματισμό στο φόντο και στον αριθμό. Η μοτοσυκλέτα πρέπει να έχει αριθμό συμμετοχής σε τρία σημεία, αριστερά, δεξιά και στο τιμόνι.

Τεχνικός Έλεγχος

Ο Τεχνικός Έλεγχος θα γίνεται το πρωί της ημέρας του αγώνα στον χώρο των Paddocks, παρουσία του οδηγού, με το κράνος του και φορόντας τη στολή του.

Ενημέρωση Οδηγών

Η ενημέρωση των οδηγών, θα γίνετε την ημέρα του αγώνα αμέσως μετά το τέλος του Τεχνικού Ελέγχου στον χώρο της γραμματείας. Η παρουσία των οδηγών, κρίνεται απαραίτητη.

Πρόγραμμα Αγώνα

09.20 – 09.40 Τεχνικός Έλεγχος

09.45 – 09.55 Ενημέρωση οδηγών

10.00 – 10.15 MX2 – ΜΧ2Τ 15 λεπτά Ελεύθερα Χρονομετρημένα

10.25 – 10.40 OPEN15 λεπτά Ελεύθερα Χρονομετρημένα

10.50 – 11.15 MX2 – ΜΧ2Τ Α′ Σκέλος 20 λεπτά συν 2 γύροι

11.25 – 11.50 OPENΑ′ Σκέλος 20 λεπτά συν 2 γύροι

12.00 – 12.25 MX2 – ΜΧ2Τ Β′ Σκέλος 20 λεπτά συν 2 γύροι

12.35 – 13.00 OPENΒ′ Σκέλος 20 λεπτά συν 2 γύροι

13.15                     Απονομές Μεταλλίων

Βαθμολογία

Οι αθλητές θα βαθμολογούνται σύμφωνα την θέση που τερμάτισαν σε κάθε σκέλος αγώνα, βάσει της παρακάτω βαθμολογίας:

1ος 25β, 2ος 20β, 3ος 16β, 4ος 13β, 5ος 11β, 6ος 10β, 7ος 9β, 8ος 8β, 9ος 7β, 10ος 6β 11ος 5β, 12ος 4β, 13ος 3β, 14ος 2β, 15ος 1β

Έπαθλα – Απονομές

Στο τέλος του αγώνα θα γίνονται απονομές μεταλλίων με βάση τη βαθμολογία του κάθε αθλητή στα 2 σκέλη συνολικά (overal). Σε περίπτωση ισοβαθμίας προσμετρά το καλύτερο αποτέλεσμα, αν η ισοβαθμία συνεχίζεται προσμετρά το αποτέλεσμα του 2ου σκέλους

Ενστάσεις

Οι ενστάσεις πρέπει να υποβάλλονται από τον ίδιο τον ενιστάμενο. Κάθε ένσταση πρέπει να αναφέρεται σε ένα μόνο θέμα. Το κόστος της ένστασης είναι ίσο με το παράβολο συμμετοχής (50€), ενώ το κόστος της έφεσης είναι το διπλάσιο του παράβολου συμμετοχής (100€).

Δεν γίνεται δεκτή ένσταση εναντίον διαπίστωσης γεγονότος που δηλώνεται από τον Αλυτάρχη.

Οι ενστάσεις υποβάλλονται:

α) για αντικανονική συμμετοχή αθλητή, μέχρι την έναρξη των ελεύθερων χρονομετρημένων.

β) κατά των αποτελεσμάτων, εντός 20 λεπτών από την ανάρτηση τους στον χώρο της γραμματείας.

γ) για τεχνικούς λόγους, εντός 20 λεπτών μετά τον τερματισμό του αγώνα.

Διάφορα

Σε όλους τους αγώνες, θα διανέμονται δωρεάν στους θεατές επιπλέον φυλλάδια (flyer) με την κατάταξη της βαθμολογίας του πρωταθλήματος μέχρι εκείνη τη στιγμή, καθώς και φωτογραφίες και συνοπτική ενημέρωση από τον αγώνα που προηγήθηκε.

Tagged with →  
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.