Η ΛEΣΧΗ Εntouringmotoclub ΜΟΛΕΜ κρατάει την υπόσχεση της και ανακοινώνει την επανάληψη του 3ου eΕnturo Φestival Μεγάρων στις 31-01-2016.

enduring moto club

Φίλοι μας όπως υποσχεθήκαμε σε όλους αυτούς που μας τίμησαν με την παρουσία τους θα επαναλάβουμε την βόλτα ( διορθωμένη ) για τους φίλους που δεν ολοκλήρωσαν την διαδρομή, αλλά και γι’ αυτούς που την ολοκλήρωσαν.

Χωρίς γραμματεία χωρίς ΤΙΜΗΜΑ αλλά με όλες της παροχές, ανεφοδιασμό, σκούπες, σήμανση,…

Επίσης με την ευκαιρία της επανάληψης η λέσχη θα κόψει την πίτα της.

Να πούμε ότι θα τηρηθεί αυστηρά η ώρα που θα φύγει ο ανεφοδιασμός και οι σκούπες. Μέχρι 10:15 θα δεχτούμε βενζίνες και οι σκούπες θα φύγουν 10.30, μετά οι αναβάτες θα φεύγουν χωρίς την υποστήριξη της οργάνωσης. Ο λόγος είναι ότι όλοι πρέπει να γυρίσουν νωρίς γιατί μας περιμένει φαγοπότι.. παροχή της λέσχης…

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.