Το Σάββατο είδαμε τον Jamew Stewart να επιστρέφει στο Supercross για τον τέταρτο γύρο, όπου και έμοιαζε έτοιμος μετά τον τραυματισμό του, με καλές εμφανίσεις στα δοκιμαστικά αλλά στον αγώνα, ο James αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την κούρσα μετά απο πρόβλημα στην όρασή του.

James Stewart

Θα μπορούσε να είναι το οριστικό τέλος της καριέρας του Stewart????

Μετά την απουσία απο τους τελευταίους δύο γύρους, λόγω της διάσεισης απο πτώση στον εναρκτήριο γύρο, ο James Stewart αποχώρησε από το main event του τέταρτου γύρου στο  Όκλαντ, μετά από μόλις οκτώ γύρους, ο λόγος είναι ότι είχε πρόβλημα με την όρασης του (θολή όραση).

Ο Stewart είχε προκριθεί απευθείας και ήταν στην τρίτη θέση κατά την έναρξη του Main Event πριν εγκαταλείψει. Σύμφωνα με τη ρήση του μάνατζερ της ομάδας Yoshimura Suzuki Mike Webb, τα συμπτώματα εμφανίστηκαν κατά την έναρξη του Main Event.

James:  » Ήρθα εδώ και ένιωθα καλά, οδήγησα τρεις φορές αυτή την εβδομάδα, και έκανα πολλούς γύρους. Οδηγούσα δυνατά και ένοιωθα όπως ο παλιός Bubba, ήμουν επίσης σταθερός παρά το ότι δεν αισθανόμουν 100%. Είχα ένα καλό ξεκίνημα στον τελικό, αλλά μετά από μερικούς γύρους είχα αυτό το πρόβλημα, στον ένατο γύρο αναγκάστηκα να εγκαταλείψω λόγο θολωμένης όρασης. «

Ο Webb επιβεβαίωσε ότι θα υποβληθούν στον JS περαιτέρω εξετάσεις αυτή την εβδομάδα και με την ομάδα θα εξετάσουν πώς θα προχωρήσουνε.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.