Ο Jimmy Decotis στο Main Event στο Supercross της Daytona είχε μία άσχημη πτώση με τραυματισμό.

Ο αναβάτης της AutoTrader / Yoshimura / Suzuki Factory Racing έκανε μία ανάρτηση στο Instagram δηλώνοντας: Είχα μία άσχημη πτώση στη γρήγορη λωρίδα λίγο πριν τη γραμμή τερματισμού, η οποία είχε σαν αποτέλεσμα να σπάσω τους σπόνδυλους L2 και L3 στην πλάτη (οσφυϊκή, κάτω πλάτη). Μεταφέρθηκα σε ένα κοντινό νοσοκομείο για πλήρη αξιολόγηση και, ευτυχώς, δεν υπήρξε ζημιά στο νωτιαίο μυελό.”

Η Decotis ήταν έτοιμος να οδηγήσει μία πλήρη σεζόν με την ομάδα AutoTrader / Yoshimura / Suzuki Factory Racing στην κατηγορία των 250cc. Ο καλύτερος τερματισμός του φέτος ήταν στην τρίτη θέση στο Arlington Supercross.

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.