Ο αναβάτης της Monster Energy Kawasaki Racing Team, Clement DeSalle υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση μετά από κάταγμα του αριστερού χεριού σε μία πτώση που είχε κατά τη διάρκεια του Valence Διεθνής Motocross το περασμένο Σαββατοκύριακο.

desalle.

O DeSalle ήταν στο δρόμο για την πέμπτη συνεχόμενη νίκη στο γαλλικό γύρο μέχρι την πτώση του κατά τη διάρκεια του Superfinal. Είχε ήδη κερδίσει δύο αγώνες ΜΧ1, που οδήγησε από την αρχή μέχρι το τέλος, μετά την εξασφάλιση του holeshot και τον ταχύτερο γύρο κάθε φορά. Ήταν έτοιμος και πάλι για τη νίκη στον Superfinal όταν είχε μία άσχημη πτώση κατά την ολοκλήρωση του πέμπτου γύρου.

Ο DeSalle αισθάνθηκε αμέσως πόνο στο αριστερό του χέρι, και η ιατρική εξέταση αποκάλυψε ότι ήταν σπασμένο.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας κινήθηκε πίσω στο Βέλγιο, όπου ο γνωστός γιατρός Claes εξέτασε τον τραυματισμό το πρωί και πραγματοποίησε τη χειρουργική επέμβαση το απόγευμα.

 DeSalle: «Φυσικά και καταστράφηκαν όλα, είναι ένα σοκ για τον εαυτό μου και την ομάδα. Όλα ήταν τέλεια, είχα κερδίσει και τα δύο σκέλη MX1 και κάναμε κάποιες καλές ρυθμίσεις στη μοτοσυκλέτα, καθώς η πίστα ήταν υγρή, ολισθηρή με λάσπη μετά τις βροχές κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Δεν ρίσκαρα καθόλου, αλλά όταν είδα ότι υπήρχε μια ευκαιρία για να περάσω τον Simpson για το προβάδισμα πήρα μια άλλη γραμμή στη γωνία πριν από το άλμα του τερματισμού για να τον περάσω. Όταν σηκώθηκα κατάλαβα αμέσως ότι το χέρι μου ήταν σπασμένο. «

KRT μάνατζερ της ομάδας, Fransua Lemariey σχολίασε: «Όλα πήγαιναν τέλεια μέχρι τον τελευταίο αγώνα. Ήταν τόσο ωραίο να βλέπουμε τον Clement επάνο στην μοτοσυκλέτα του να είναι απόλυτος σε ένα τόσο δύσκολο κομμάτι. Είχαμε εργαστεί όλο το Σαββατοκύριακο με το τεχνικό προσωπικό για να προσαρμόσουμε τις ρυθμίσεις και τον  Clement να αισθάνεται άνετα με την μοτοσυκλέτα. Φυσικά και θέλουμε την ταχεία ανάρρωση  του, για μια ακόμη φορά είδαμε ότι motocross είναι ένα σκληρό άθλημα. Μια συμμετοχή στο άνοιγμα του GP στο Κατάρ είναι αβέβαιη αυτή τη στιγμή. «

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.