Ο εργοστασιακός αναβάτης της Red Bull KTM Antonio Cairoli πάσχει από νευρική βλάβη στο λαιμό του μετά απο τον τραυματισμό που είχε, και χάνει την αίσθηση στο χέρι του μετά από 20 λεπτά οδήγηση. Ο πολλαπλός παγκόσμιος πρωταθλητής έχει πει ότι είναι περίπου στο 40% έτοιμος και πιθανόν να μην είναι 100% μέχρι και τον τρίτο γύρο στο Valkenswaard.

cairoli5

Και μήν ξεχνάτε τον διαγωνισμό Create Your Own Team In MXGP, δημιουργήστε την δικής σας ομάδα MXGP και κερδίστε δώρα που κλείνει σήμερα.

Για την συμμετοχής σας πατήστε Εδώ.

create your own team in mxgp

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.