Ο Τσέχος αναβάτης της Λ.ΑΜ.Σ. Ondrej Klymčiw είχε μια άσχημη πτώση την τρίτη ημέρα του Dakar που τον ανάγκασε να εγκαταλείψει τον αγώνα και να μεταφερθεί με ελικόπτερο στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Ondřej Klymčiw

Η κατάσταση της υγείας του δεν είναι ανησυχητική παρά την σφοδρότητα της σύγκρουσης. Στο νοσοκομείο που προσκομίστηκε οι γιατροί σταθεροποίησαν αρχικά την κατάσταση της υγείας του Ondrej Klymčiw και τον υποχρέωσαν σε τεχνητό ύπνο. Στη συνέχεια υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις που διαγνώστηκε κάταγμα σε δύο σπονδύλους του αυχένα και μώλωπες στους πνεύμονές του. Οι αρχικές αναφορές για τραυματισμό στο κεφάλι δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Χθες αφού τελείωσαν οι εξετάσεις του, οι γιατροί τον ξύπνησαν με την υγειά του να βελτιώνετε χωρίς να υπάρχουν επιπλοκές, καθώς ο άτυχος αναβάτης κουνάει κανονικά τα χέρια και τα πόδια του.

Περιμένοντας όλες τις εξετάσεις θα αποφασιστεί αν τελικά θα εγχειριστεί για την αποκατάσταση του τραύματος του, που αν χρειαστεί θα γίνει στην Λίμα.

Η φετινή του συμμέτοχη ήταν η τέταρτη στον φημισμένο αγώνα μετρώντας μια ενδέκατη θέση την προηγούμενη χρονιά αλλά και έναν άσχημο τραυματισμό πριν δυο χρόνια, όταν μετά από πτώση με μεγάλη ταχύτητα, εξάρθρωσε το ισχίο του, έχοντας και τραύματα σε λεκάνη, σπλήνα και το στήθος του.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.