Η ομάδα της Honda HRC μόλις έδωσε μια ενημέρωση για τους τραυματισμούς του Ken Roczen μετά την πτώση του στο Main Event του Monster Energy AMA Supercross στο San Diego.

 

Ο Roczen ήρθε σε επαφή με τον Cooper Webb και το δεξί του χέρι πιάστηκε στον πίσω τροχό του Webb. Μετά τον τραυματισμό του αριστερού βραχίονα το περασμένο έτος, οι άνθρωποι της Honda φοβόντουσαν το χειρότερο. Η δήλωση της Honda δίνει κάποια εικόνα για τους τραυματισμούς του, αλλά ο Γερμανός θα χρειαστεί περαιτέρω ιατρική αξιολόγηση αύριο (Δευτέρα).

“Ο Ken Roczen είχε μια σκληρή νύχτα, ερχόμενος σε επαφή με τον Webb. Μετά την αρχική αξιολόγηση από την κινητή ιατρική μονάδα Alpinestars, ο Roczen υπέστη κάταγμα στο δεύτερο μετακάρπιο στο δεξί του χέρι. Θα επισκεφθεί το γιατρό του τη Δευτέρα για περαιτέρω αξιολόγηση και περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν. ”

Παρόλο που προφανώς δεν είναι τόσο σοβαρός όσο ο τελευταίος τραυματισμός του, αυτό θα αποτελέσει τεράστιο πλήγμα για τον δημοφιλή αναβάτη.

Να ευχηθούμε στον Ken γρήγορη και πλήρη ανάρρωση. Στο παρακάτω video δείτε την άτυχη στιγμή του αναβάτης της Honda.

Αναλυτικά αποτελέσματα του αγώνα και βαθμολογίες Εδώ.

Για να παρακολουθήσετε ολόκληρους τους αγώνες της βραδιάς Εδώ.

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.