Ο Jordi Tixier είχε ένα τραυματισμό στο χέρι του στο Hawkstone τον περασμένο μήνα.

Ο Tixier μετά τους πολλούς τραυματισμούς που είχε και την κατάκτηση του παγκόσμιου πρωταθλήματος MX2 το 2014, πριν από δύο εβδομάδες δημοσίευσε μια ενημέρωση σχετικά με τον τραυματισμό του μαζί με κάποιες φωτογραφίες. Το σχετικό άρθρο Εδώ.

Και πάλι ο Tixier έκανε μία ανακοίνωση στα social media για την πορεία του τραυματισμού του και πότε θα γυρίσει πίσω στους αγώνες.

“Γεια σε όλους, πήρα κάποια θετικά νέα από το γιατρό μου χθες. Όλα πάνε με τον καλύτερο τρόπο. Θα είμαι πίσω στη μοτοσυκλέτα σε λίγες εβδομάδες. Στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι για το Trentino MXGP. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή σας. Μη ξεχνάτε να οδηγείτε. ”

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.