Ο Clement DeSalle, αυτή τη στιγμή αναρρώνει από τη χειρουργική επέμβαση στο χέρι, θα μεταβεί στο Κατάρ, όπου ελπίζει να συμμετέχει στον πρώτο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος FIM MXGP για την Monster Team Energy Kawasaki Racing.

DeSalle

Οι αγώνες πριν την έναρξη της σεζόν, είναι πάντα σημαντικοί για τις ομάδες και τους αναβάτες, οι οποίοι χρειάζονται αγώνες για να προετοιμαστούν απόλυτα για το πρώτο γκραν πρι της σεζόν, αλλά αγωνιστικά μερικές φορές είναι επικίνδυνο και οι τραυματισμοί είναι μέρος του αθλήματος του motocross.

Μετά από μια πτώση με τραυματισμό στα μέσα Φεβρουαρίου στο Valence International στη Γαλλία, ο Clement υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση από τον γιατρό Claes στο Βέλγιο, και μετά από οκτώ μέρες εντατικής θεραπείας και αποκατάστασης έχει αποφασίσει, σε συνεργασία με την ομάδα και τον γιατρός του, να ταξιδέψει στο Κατάρ.

Το σχέδιο είναι να ξεκινήσει τις προπονήσεις, και στη συνέχεια να αποφασίσει αν μπορεί να αγωνιστεί ή όχι στον πρώτο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

KRT μάνατζερ της ομάδας François Lemariey: «Φυσικά είχαμε πολλές συζητήσεις με τον Clement και τον γιατρός του, τον Claes. Ο Clement έχει ένα καθαρό σπάσιμο, και ο γιατρός Claes θεωρεί ότι είναι παρόμοιο με μιας τραυματισμένης κλείδας και θα αναρρώσει πιο γρήγορα από το αναμενόμενο. Έκανε μερικές δοκιμές με την μοτοσυκλέτα του αυτό το Σαββατοκύριακο, και εργάζεται καθημερινά για να ανακάμψει. Θα οδηγήσει στις προπονήσεις και, ανάλογα με το πώς νιώθει και τα αποτελέσματα, στη συνέχεια θα αποφασίσει κατά πόσο ή όχι θα αγωνιστεί στο GP. Δεν υπάρχει καμία πίεση, αλλά επίσης δεν θέλουμε να έχουν τα πράγματα καμία άσχημη τροπή αργότερα. Αν είναι δυνατόν για αυτόν να αγωνιστεί με ασφάλεια, θέλουμε απλώς να συλλέξει κάποιους πολύτιμους βαθμούς για τη σειρά κατά τη διάρκεια των πρώτων δύο αγώνων. Ίσως αυτοί οι βαθμοί να είναι σημαντικοί στο τέλος του πρωταθλήματος. «

Το προσωπικό της ομάδας είναι ήδη στη Ντόχα για να προετοιμάσει το KX450F-SR. Ο ομόσταυλος  Jordi Tixier εξακολουθεί να αναρρώνει στην Ευρώπη, από τον τραυματισμό του στον καρπό.

Το Grand Prix του Κατάρ, το πρώτο απο τους δεκαοκτώ αγώνες της FIM MXGP Παγκόσμιο Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στις παρυφές της Ντόχα, με προπονήσεις την Παρασκευή 26 και αγώνες Σάββατο 27,  κάτω από τους προβολείς του Losail Motocross Track.

Και μήν ξεχνάτε τον διαγωνισμό Create Your Own Team In MXGP, δημιουργήστε την δικής σας ομάδα MXGP και κερδίστε δώρα που κλείνει στις 26 Φεβρουαρίου.

Για την συμμετοχής σας πατήστε Εδώ.

create your own team in mxgp

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.