Λίγες ώρες έχουν μείνει μέχρι την έναρξη του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Enduro που θα πραγματοποιηθεί στις Σέρρες αυτό το Σαββατοκύριακο.

Τελικά ο αριθμός των συμμετοχών ήταν μικρότερος του αναμενόμενου, καθώς αρκετοί αναβάτες από τις κατηγορίας JUNIOR και ΟΡΕΝ που συμμετείχαν στους προηγούμενους αγώνες προτίμησαν να μην συμμετάσχουν, αλλά και η στήριξη του αγώνα από τους Έλληνες αναβάτες δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλη.

Οι συμμετέχοντες στον αγώνα είναι 64 με 15 από αυτούς να είναι Έλληνες, στην πλειοψηφία τους στην κατηγορία ΟΡΕΝ.

Aν και οι συμμετοχές είναι λίγες, μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει η μάχη για την πρώτη θέση στην EnduroGP με τους Βρετανούς της ΒΕΤΑ, HOLCOMBE Steve και FREEMAN Bradley να έχουν τον πρώτο λόγο αλλά να απειλούνται από τους McCANNEY Daniel(TM), SALVINI Alex (HONDA), LARRIEU Loic (TM) και REMES Eero (YAMAHA).

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΙΑΦΑΡΙΚΑΣ θα είναι ο μοναδικός Έλληνας της EnduroGP και ένας από τους έξι της κατηγορίας Ε3 έχοντας πιθανότητες να μαζέψει και τους πρώτους του βαθμούς στην γενική της EnduroGP. Ο Έλληνας πολυπρωταθλητής έχει συμμετάσχει σε όλους τους αγώνες του παγκοσμίου που έχουν γίνει στην χωρά μας και είναι ο αναβάτης με τις περισσότερες συμμετοχές στους έξι αγώνες που έχουν γίνει στις Σέρρες.

Στην κατηγορία ΟΡΕΝ έχουμε μόλις εφτά συμμετέχοντες από το εξωτερικό, δίνοντας ένα μεγαλύτερο κίνητρο στους Έλληνες. Μόλις τρεις συμμέτοχες στην υποκατηγορία Ο2 με τον ανεβασμένο ΓΙΩΡΓΟ ΠΙΣΙΜΑΝΗ να κυνηγάει να κάνει την έκπληξη απέναντι στον Πορτογάλο REIS Goncalo. Στην Ο2 επίσης βρίσκετε και ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ που έχει σαν πρώτο σκοπό τον τερματισμό.

Στα τετράχρονα της Ο4 οι πανελλήνιοι ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΣΑΠΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ και ΞΕΝΟΦΩΝ ΑΝΤΖΕΛΟΥΣ θα προσπαθήσουν να πιέσουν τον Βέλγο VAN HOOF Mathias και να κατακτήσουν την νίκη. Μεγάλες ελπίδες για κάτι κάλο έχουν και οι ανεβασμένοι ΚΩΣΤΑΣ ΝΙΚΙΑΣ και ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΜΑΤΙΑΛΗΣ που πρωταγωνιστούν στην Ε2 του Νοτίου όπως και ο εκρηκτικός Κύπριος ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΓΙΑΝΝΗΣ.

Στην SENIOR έχουμε τις περισσότερες συμμετοχές με τον όνομα του KNIGHT David να δεσπόζει. Οι MUELLER Werner, ANDERSSON Patrik, MUSIL Hans Ρeter και BELOTTI Andrea είναι σταθερές άξιες στο χώρο με τους δικούς μας ΝΙΚΟ ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ, ΕΥΣΤΡΑΤΙΟ ΚΑΛΕΝΔΕΡΗ, ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΚΑΖΑΚΗ, ΑΝΤΩΝΗ ΜΑΚΑΡΩΝΑ και ΚΟΝΙΔΗ ΜΙΝΟ να έχουν σαν μεγαλύτερο στοίχημα στον αγώνα τον τερματισμό και τις δυο ημέρες.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.