Σήμερα ξεκίνησε και επίσημα ο τέταρτος γύρος του παγκοσμίου πρωταθλήματος enduro στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών με το Super Test, και νικητή όλων τον FREEMAN Bradley.

Ένα μπουρίνι την τελευταία στιγμή έκανε τις συνθήκες να είναι πραγματικά ιδανικές με αρκετούς αναβάτες να δυσκολεύονται αλλά να προσφέρουν θέαμα στους θεατές που παραβρέθηκαν να απολαύσουν τους παγκόσμιους αναβάτες, αλλά και τους 15 Έλληνες που έδωσαν το παρόν, έκλεισε η πρώτη ημέρα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος enduro στις Σέρρες. Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα αποτελέσματα.

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.