Η δεύτερη ημέρα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Enduro που πραγματοποιήθηκε στην Ιταλία τελείωσε με νικητή τον Alex Salvini και τους Loic Larrieu και Antoine Basset να τον πλαισιώνουν στο βάθρο της EnduroGP, και τον Andrea Verona να στέφεται Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην κατηγορία Junior. Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα αποτελέσματα της 2ης ημέρας.

 

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.