Πάρε μέρος στο διήμερο enduro session με τον πρωταθλητή Johnny Aubert στις 12-13 Δεκεμβρίου.

ο-johnny-aubert-στο-red-bull-weekend-warriors

Ο δις Παγκόσμιος Πρωταθλητής Enduro, Johnny Aubert, επιστρέφει στην Ελλάδα για ένα session αφιερωμένο σε αυτούς που δεν αφήνουν μια δύσκολη εβδομάδα να χαλάσει το Σαββατοκύριακό τους!

Παρασκευή απόγευμα και μια δύσκολη εβδομάδα έρχεται στο τέλος της. Οι απανταχού weekend warriors κάνουν τα μεγαλεπήβολα πλάνα τους για το επόμενο διήμερο. Άλλοι κανονίζουν εξόδους μέχρι τελικής πτώσης, άλλοι μπασκετάκι στη γειτονιά, άλλοι τσεκάρουν αν το κύμα είναι σωστό για surf. Κάποιοι παίρνουν τα βουνά καβαλώντας τα μηχανάκια τους για να πάρουν την απαραίτητη δόση αδρεναλίνης. Για αυτούς τους τελευταίους, το Σαββατοκύριακο 12-13 Δεκεμβρίου επιφυλάσσει μια έκπληξη!

Ο Γάλλος Johnny Aubert, ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στο χώρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Enduro, πρωταθλητής το 2008 και 2009 και αναβάτης με εικοσαετή σχεδόν καριέρα στις πίστες motocross, πριν τη μεταπήδησή του στο Εnduro, έρχεται και πάλι στην Ελλάδα με στόχο να καβαλήσει παρέα με τους Έλληνες riders!

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.