Στις 21 Φεβρουαρίου προσκαλούνται όλοι οι φίλοι του enduro και mx, αλλα και οι λάτρης του αθλήματος σε μία φιλική βόλτα enduro στα μαγευτικά τοπία της Κατερίνης στην περιοχής της Νεοκαισάρειας.

enduro rider event katerini

Διαδρομή: Η διαδρομή θα είναι περίπου 85χιλ. με το 90% χώμα-μονοπάτι, αρκετά endurisio με όχι δύσκολα σημεία, βατή για όλους. Θα υπάρχουν 2 ανηφόρες, που δεν θα μπορούσαν να λείψουν, με εναλλακτική για όσους δεν επιθυμούν. Ανάμεσα στους αναβάτες θα υπάρχουν και σκούπες για την ομαλή διεξαγωγή της διαδρομής και για βοήθεια εάν υπάρξει κάποιο πρόβλημα η κάποιο κόλλημα.

Ανεφοδιασμός: Θα υπάρχει στα μισά της διαδρομής ανεφοδιασμός, (ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ) περίπου στα 40χιλ, με νερό και κρουασάν. Τα δοχεία ανεφοδιασμού θα δοθούν στην εκκίνηση όπου και θα επιστρέψουν μετά το πέρας της εκδήλωσης.

Εκκίνηση: Η εκκίνηση θα είναι στην Νεοκαισάρεια Πιερίας. Μετά τον Σβορώνο θα υπάρχει σήμανση. Οι πρώτοι αναβάτες θα ξεκινήσουν 10:00 η ώρα ανά γκρουπ. Όσο πιο νωρίς θα είναι η προσέλευση τόσο καλύτερα.

Οι αναβάτες που θα συμμετέχουν πρέπει να φέρουνε πλήρης εξοπλισμό ΜΧ-Enduro και καλά Λάστιχα για ξεκούραστη οδήγηση, και οποσδήποτε μπετόνι βενζίνης για ανεφοδιασμό.

Εγγραφές: Οι εγγραφές θα ξεκινήσους την Κυριακή το πρωί απο τις 8:00 η ώρα όπου θα υπογράφετε υπεύθυνη δήλωση απο τους συμμετέχοντες και θα δίδετε το αναμνηστικό T-shirt με το λογότυπο του enduro rider event katerini.

Συμμετοχής: Συμμετοχή μπορούν να λάβουν όλοι όσοι θέλουν, αρκεί να έχουν μοτοσυκλέτα καλά συντηρημένη και να φέρουν τον απαραίτητο προστατευτικό εξοπλισμό. Το κόστος συμμετοχή ανέρχεται στα 15€.

Πληροφορίες:
Θεόδωρος: 6946489887
Λάζαρος: 6972409241       Και εδώ.

enduro rider event by basilakis

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.