1os_megara_15_3_2015Οι μάχες τον Δημήτρη Βαγγελάκου, Αλέξη Ζώρα και Γιάννη Τρίγκα για την γενική τρέλανα τα χρονόμετρα στην εξαιρετική αρχή του πανελληνίου πρωταθλήματος ΕΝDURO που ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, αλλα ο πρώτος αγώνας τελείωσε με ενστάσεις, παράπονα και μια ατέλειωτη ταλαιπωρία για τους αγωνιζόμενους.

Οι 130 συμμετέχοντες έδωσαν το καλύτερο εαυτό τους κάτω από ιδανικές συνθήκες για ENDURO σε μια οργάνωση που ήταν πολύ καλή σε γενικά πλαίσια αλλά με τον τόπο που επιλέχθηκε να γίνουν οι ειδικές να είναι περιορισμένος με φυσική συνέπεια οι ειδικές να είναι μικρές, συνολικής διάρκειας μόνο 25 χιλιομέτρων.

Οι μάχες που έδωσαν οι αναβάτες σε μια ονειρική πρεμιέρα για το πανελλήνιο πρωτάθλημα επισκιάστηκαν από τα προβλήματα χρονομέτρησης που υπήρξαν. Στο τέλος του αγώνα ακυρώθηκε η δεύτερη ειδική μετά από ενστάσεις αγωνιζόμενων μετριάζοντας τα παράπονα αλλά αφήνοντας πονηρές σκέψεις για το αν και πόσο είναι αληθείς οι χρόνοι των υπόλοιπων ειδικών με τις απονομές να γίνονται με 3 ώρες καθυστέρηση.

Στην γενική ο Δημήτρης Βαγγελάκος επέστρεψε στους αγώνες enduro με σκοπό να πρωταγωνιστήσει και το έδειξε από τον πρώτο αγώνα περνώντας μια δύσκολη νίκη μπροστά από τον Αλέξη Ζώρα που βρέθηκε πολύ κοντά του. Στην τρίτη θέση της γενικής ο Γιάννης Τρίγκας που πίεσε όλη την ημέρα κερδίζοντας 2 ειδικές αλλά στη τελευταία ειδική είχε μια πτώση που τον έφερε 10 δευτερόλεπτα πίσω από τον Ζώρα.

Στην E1 ο Δημήτρης Βαγγελάκος ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος με τον Παναγιώτη Κακολύρη στην πρώτη του εμφάνιση με GAS-GAS να βρίσκεται σχετικά κοντά του αλλά να μην μπορεί να τον απειλήσει. Tρίτος ο Μιχάλης Ντουζένης που στις πρώτες ειδικές ξεκίνησε δυνατά και βρέθηκε κοντά στον Κακολύρη αλλά δεν κατάφερε να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς. Για την τέταρτη θέση ο Λευτέρης Πανετης επικράτησε του Γιώργου Θεοδωρίδη αν και στα πρώτα τελικά ο Βεροιώτης ήταν μπροστά. Έκτος ο Μυτιληνιός Γιάννης Χασάπης.

Στην E2 η μάχη των Τρικαλινών Αλέξης Ζώρας και Γιάννη Τρίγκα έληξε στην τελευταία ειδική με την πτώση του Τρίγκα που έχασε πολύτιμο χρόνο και τις ελπίδες του για νίκη. Τρίτος ο Γιάννης Παυλίδης που μετά από πολύ καιρό επέστρεψε στους αγώνες βρέθηκε κοντά τους, αλλά δεν μπόρεσε να τους απειλήσει καθώς η απόφαση του να συμμετάσχει στο φετινό πρωτάθλημα ήταν μια απόφαση που πάρθηκε τις τελευταίες εβδομάδες μη έχοντας χρόνο να προετοιμαστεί κατάλληλα. Ο Γιώργος Μανωλίδης τερμάτισε τέταρτος σε έναν πολύ ώριμο αγώνα χωρίς λάθη και υπερβολές. Την εξάδα έκλεισαν οι αναβάτες απο τη Μυτιλήνη, Μιχάλης Κόπανος και Αποστόλης Ζβιντερίκος. Άτυχος της κατηγορία ο Γιώργος Κοινωνάς που στη τελευταία ειδική όπλισε και προσπάθησε να κάνει την υπέρβαση αλλά είχε μια άσχημη πτώση που τον έριξε από την τέταρτη θέση στην δέκατη πέμπτη.

Στην Ε3 ο Κίμωνας Καράμπελας αν και έκανε κάποια μικρά λάθη ευτύχησε να πάρει μια άνετη νίκη καθώς ο Βασίλης Σιαφαρίκας που ήταν σε απόσταση αναπνοής πίσω του χρεώθηκε με ένα λεπτό ποινής και βρέθηκε στην τέταρτη θέση. Στην δεύτερη θέση ο Αθανάσιος Τρίγκας που ανεβάζει ρυθμούς με τρίτο τον Χρήστο Παπαθεοδώρου που στην τρίτη και τέταρτη ειδική έκανε κάποια λάθη που του στέρησαν τις ελπίδες για κάτι καλύτερο. Την εξάδα συμπλήρωσαν οι Λευτέρης Τιτιρέκης και Αθανάσιος Τάσιος.

Στην Εjunior η πρεμιέρα του πρωταθλήματος έφερε νέο αέρα και νέα πρόσωπα. Ο Αρτέμης Σφιναρολάκης αν και ξεκίνησε χαλαρά απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι είναι ο απόλυτος κυρίαρχος τελειώνοντας τον αγώνα στην ενδέκατη θέση γενικής. Δεύτερος ο Λαμιώτης Δημήτρης Μπάκας που βρέθηκε στην πρώτη ειδική να ηγείται της κατηγορίας αλλά αρκέστηκε στην δεύτερη θέση μην μπορώντας να ακολουθήσει τους ρυθμούς του Καστοριανού. Τρίτος ο Αλέξανδρος Πολύχρονης σε σταθερούς ρυθμούς δεν απείλησε αλλά και δεν απειλήθηκε. Τέταρτος και πέμπτος το ζευγάρι Δημήτρης Ματσιάτσιος και Πέτρος Μπίλλης που ξεκίνησαν μαζί από την αφετηρία και τερμάτισαν μαζί με την τελική κατάταξη να φέρνει τον Θεσσαλονικιό αναβάτη ένα δευτερόλεπτο μπροστά. Έκτος ο Σταύρος Τσιάγκος που είχε μια άσχημη πτώση στην απλή με τον Γιάννη Κωσταντινούδη να βρίσκετε πίσω του καθώς αντιμετώπισε πρόβλημα στην τρίτη ειδική.

Στην senior ο Θανάσης Γκαγκανάτσιος ξεκίνησε την χρονιά με μια άνετη νίκη με τους Δημήτρη Τουμπανιάρη και Γιώργο Τσίτο να τον πλαισιώνουν στο βάθρο. Την εξάδα συμπλήρωσαν οι Χαράλαμπος Δημόπουλος, Δημήτρης Κόκκινος και Ελισσαίος Παπαδημητριου.

Το πρωτάθλημα νοτίου Ελλάδος απέδειξε ότι έχει εξαιρετικούς αναβάτες καθώς σε έναν αγώνα που υπήρχαν πολύ και σημαντικοί αναβάτες στο πανελλήνιο πρωτάθλημα οι Ανδρέας Θεόδωρου, Γιώργος Χιονίδης, Γιώργος Πισιμανης, Χρήστος Θεοδοσόπουλος, Αθανάσιος Κατσαντώνης και Παναγιώτης Λάμπρου έγραψαν εξαιρετικούς χρόνους και βρέθηκαν ψιλά στην κατάταξη τον ειδικών.

Ο Παναγιώτης Λάμπρου ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί τις E1 με τους Γιώργος Πισιμανης και Μίνο Κονίδη να τον ακολουθούν.

Στην E2 ο Ανδρέας Θεόδωρου ήταν ο νικητής με τους Χρήστος Θεοδοσόπουλος και Αθανάσιος Κατσαντώνης να τον πλαισιώνουν στο βάθρο.

Στην Ε3 Ο Σταύρος Ματζώρος στην τελευταία ειδική πήρε την νίκη από τον Βαγγέλη Ζαχαράτο με τρίτο τον Σπύρο Σταματόπουλο.

Η μάχη στην ES μεταξύ τον Γιώργο Νέγρη και Ναθαναήλ Κολεύρη έληξε με νικητή τον Νέγρη και τρίτο τον Ευστάθιο Ρουσση.

Ξεχωριστό χρώμα έδωσαν στον αγώνα η συμμέτοχες των ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΛΥΤΙΜΗ και ΑΓΕΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ.

Είναι σίγουρο η συνέχεια του πρωταθλήματος ότι θα είναι ακόμα πιο ενδιαφέρουσα καθώς στην μάχη της γενικής θα μπουν στους επόμενους αγώνες ο πολυπρωταθλητης Βασίλης Σιαφαρίκας, ο ποιοτικός Γιάννης Παυλίδης, ο Κίμων Καράμπελας που πρέπει α ανεβάσει απόδοση αν θέλει να έχει ελπίδες για τη κατάκτηση του τίτλου στην Ε3, ο Χρηστός Παπαθεοδώρου όπως και οι δυο ανάβατης της GAS-GAS Κακολύρης και Κοινωνάς.

Επόμενο ραντεβού σε δυο βδομάδες στην Κατερίνη.

Αποτελέσματα Εδώ.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.