Το Αθλητικό σωματείο «Enduro Club Thivas» έχοντας ως στόχο τη προώθηση του αθλήματος άλλα και της πόλης της Θήβας διοργανώνει διήμερο φεστιβάλ 2-3 Μαρτίου 2019 με την συμμέτοχη του 6 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή enduro Graham Jarvis.

Το φεστιβάλ απευθύνετε σε όλους τους λάτρεις των χωμάτινων διαδρομών ανεξαρτήτου εμπειρίας και επιπέδου και χωρίζετε σε δυο σκέλη:

• Σάββατο 2 Μαρτίου , ειδικό σεμινάριο τεχνικής Enduro από τον Graham Jarvis, με περιορισμένο αριθμό θέσεων.
• Κυριακή 3 Μαρτίου mini show τεχνικής και open φιλική εντουράδα με hard & soft διαδρομές.

Στο τέλος της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί κλήρωση με διάφορα δώρα υπογεγραμμένα από τον παγκόσμιο πρωταθλητή.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες…………

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.