Φίλοι μας, το Enduro Event του Μ.Ο.ΣΕΡΡΩΝ, την 14η Φεβρουαρίου 2016, αποτελεί γεγονός. Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε: στον Αντιπρόεδρο και Υπεύθυνο Αθλητικών Δραστηριοτήτων του Μ.Ο.Σ. Αθανάσιο Καλαθά, ο οποίος ανέλαβε την πρωτοβουλία και την ευθύνη, σε συνεργασία με τον Πρόεδρο Σωτήρη Πανταζή, για την επιτυχή διοργάνωση του enduro event….

2

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά, τον Πρόεδρο της ΜΟΤ.Ο.Ε. Στέλιο Κορέλη, τον Έφορο Δραστηριοτήτων Θεόδωρο Δημητριάδη και τον Έφορο Ταξιδιωτικού-Τουριστικού, Παναγιώτη Καλαϊτζή, για την τιμή που μας έκαναν να παραβρεθούν στην εκδήλωσή μας……

Από καρδιάς, ευχαριστούμε πρωτίστως, όλους τους φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους…

 3
1
4
12736345_983148975097308_651731023_n

Δημοσιεύτηκε από Anna Chatziioannou στις Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2016

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.