Με 100 περίπου συμμετοχές πραγματοποιήθηκε η πρώτη enduro βόλτα της Μοτολέσχης Ξάνθης. Η Διαδρομή σχεδόν αποτελούταν από μονοπάτια με καλό βαθμό δυσκολίας για άπειρους οδηγούς. Η βόλτα έγινε στα γύρω βουνά της Ξάνθης με όλα τα τερέν από ρεματιές, βράχια, ανηφοροκατηφόρες, ποταμάκια και λίγες φλαταδούρες να συνθέτουν την διαδρομή. Πραγματικά η φύση της περιοχής πρόσφερε πολύ ωραίες εικόνες. Η διαδρομή ήταν περίπου 65 χιλ, Έιδαμε φίλους οδηγούς από Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Σέρρες, Κομοτηνή και Καβάλα που τίμησαν την enduro βόλτα. Εντυπωσιακοί ήταν οι 3 οδηγοί από Καβάλα ΠΑΡΑΓΙΟΣ,  ΖΑΧΟΣ,  ΣΑΒΒΙΔΗΣ που θα συμμετέχουν στο ερχόμενο ROMANIACS και πραγματοποίησαν 3 φορές την ίδια διαδρομή.

Για το enduro fighters Makis Zou.

Ξάνθη 3

Ξάνθη 2

Ξάνθη 1

Ξάνθη 4

Tagged with →  
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.