Ο 69χρονος Ιταλός θρύλος του enduro Alessandro Gritti θα λάβει μέρος στο Six Days Εnduro της Ναβάρας στην κατηγορία Club.

Alessandro Gritti

Ο Gritti γεννημένος στις 1 Απριλίου του 1947 έχει κατακτήσει 4 τίτλους στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εnduro το 1975, 1976, 1977 και 1981, έχοντας διακρίσεις και στους αγώνες motocross κατακτώντας δυο τίτλους στο ιταλικό πρωτάθλημα. Ήταν μέλος της ιταλικής ομάδας του 1981 που κατέκτησε τον τίτλο στο ISDE της Isola d’Elba.

Ο Alessandro Gritti θα αγωνιστεί με ένα Honda CRF 250R που το παραχώρησε ο φίλος του Maurizio Radici της Honda-RedMoto στην προσπάθεια του να κατακτήσει ακόμα ένα ρεκόρ.

Ν. Ζέλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.