Η οργάνωση του 92ου ISDE σήμερα το πρωί ήταν στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει ότι χθες στις 17:30 τοπική ώρα ο 50 χρόνος Βρετανός αναβάτης Michael Alty άφησε την τελευταία του πνοή στο Brive-la- Gaillarde ενώ συμμετείχε στον αγώνα.

isde 2017

Ο Βρετανός που αγωνιζόταν στο Club Team Award ένιωσε έντονες ενοχλήσεις, με το ιατρικό επιτελείο να σπεύδει αμέσως αλλά παρά τις προσπάθειες τους ο άτυχος αναβάτης δεν κατάφερε να ανακτήσει ξανά τις αισθήσεις του. Υπάρχει η υποψία ότι ο θάνατος του οφείλεται σε οξεία ιατρική πάθηση.

Η FIM, το FFM και το COISDE επιθυμούν να εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια, τους φίλους του και στην βρετανική Ομοσπονδία για το χαμό του Βρετανού αναβάτη.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.