Ο αγώνας του φετινού ISDE για τους Έλληνες αναβάτες κράτησε παραπάνω απο έξι ημέρες.

21193037_10211655013863902_903292075548640296_n

Μετά τον αγώνα των 6 ημερών στην Γαλλία η ταλαιπωρία των Ελλήνων αναβατών συνεχίστηκε. Φεύγοντας με την εμπειρία του ISDE στην Γαλλία, στο ταξίδι της επιστροφής είχανε την ατυχία να πάθουν μηχανική βλάβη στο αυτοκίνητο πριν το τούνελ του mt blanck στο chamonix.

Μετέφεραν το αυτοκίνητο στην αντιπροσωπεία, όπου περίμεναν 2 ημέρες για να ενημερωθούν για τη ζημιά και ότι θα καθυστερούσε 2-3 βδομάδες για να επισκευαστεί. Αποφάσισαν να το μεταφέρουν με οδική στην Αθήνα και να επιστρέψουν με αεροπλάνο. Κατά την διάρκεια την επιστροφής ενημερώθηκαν απο την αντιπροσωπεία πως διέρρηξαν το βράδυ το τρεϊλερ και έκλεψαν τις 3 απο τις 4 μοτοσυκλέτες και διάφορα άλλα πράγματα (εργαλεία – ανταλλακτικά).

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.