Καταφθάνοντας στην Αθήνα το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, ο δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής enduro, Johnny Aubert, φάνηκε καθόλα έτοιμος για ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο.

Johnny Aubert (3)

Ο Γάλλος Παγκόσμιος Πρωταθλητής βρέθηκε από νωρίς το πρωί της Κυριακής, στον τόπο διεξαγωγής του 3ου Enduro Meeting, για να μπορέσει να μεταφέρει ένα μικρό αλλά πολύτιμο κομμάτι των γνώσεων και της τεράστιας εμπειρίας του στους καλύτερους Έλληνες αναβάτες. Το «Red Bull Under My Wings – Johnny Aubert» προσέφερε τη δυνατότητα στους είκοσι περίπου καλύτερους αθλητές του enduro στην χώρα μας, αλλά και σε ελάχιστους ειδικούς προσκεκλημένους, να βρεθούν μαθητές σε ένα workshop γνώσης με δάσκαλο τον ίδιο τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή.

Johnny Aubert (2)

Σύσσωμη η κοινότητα των κορυφαίων αναβατών του σπορ στην Ελλάδα αγκάλιασε με θέρμη το workshop και βρέθηκε στα έδρανα μάθησης να παρακολουθεί με αμείωτο ενδιαφέρον τις ιδιαίτερα χρήσιμες συμβουλές του Aubert. Ξεκινώντας από ένα σεμινάριο θεωρητικής κατεύθυνσης, ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής προσπάθησε μέσα σε λίγες ώρες να συμπυκνώσει πολύτιμη γνώση. Από τα βήματα προετοιμασίας ενός αθλητή τέτοιου επιπέδου κατά την χειμερινή ανάπαυλα, μέχρι ειδικές και εξειδικευμένες συμβουλές για λεπτομέρειες των αγώνων όπως το περπάτημα των ειδικών διαδρομών, ο Aubert φάνηκε να διαθέτει αστείρευτη γνώση που μέσα από την τεράστια αποθήκη γνώσεων του μπόρεσε απλόχερα να προσφέρει στους Έλληνες αθλητές.

Johnny Aubert (5)

«Δεν έχω ποτέ κανένα μυστικό όσο αφορά στην προπόνηση και την προετοιμασία μου, και με βάση αυτό θα ήθελα πραγματικά να σας μεταφέρω συμβουλές που θα σας φανούν χρήσιμες στην προπόνηση και την προετοιμασία σας». Ξεκινώντας με τα παραπάνω λόγια, ο Johnny Aubert έβαλε τους κορυφαίους Έλληνες εντουράδες σε ένα μαγικό κόσμο γνώσης. Το θεωρητικό σεμινάριο ακολούθησε και πρακτική εξάσκηση σε έναν χώρο που προσφέρεται για ανάλογες εκδηλώσεις. Ξεκινώντας με γενικές συμβουλές οδήγησης, ο παγκόσμιος πρωταθλητής μπόρεσε κατόπιν να πλησιάσει κάθε αθλητή ξεχωριστά, μελετώντας το στιλ οδήγησής του και προσφέροντας καίριες και προσωποποιημένες συμβουλές.

Μία υπέροχη μέρα έκλεισε με την επίδειξη ορισμένων τεχνικών προπόνησης, αντίστοιχες των οποίων δεν έχουμε ποτέ ξαναδεί στην Ελλάδα. Εντυπωσιασμένοι όλοι οι συμμετέχοντες, γέμισαν με εικόνες και σκέψεις, οι οποίες στην καρδιά της χειμερινής ανάπαυλας από τους αγώνες σίγουρα θα φανούν χρήσιμες για την προετοιμασία ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής σεζόν.

Johnny Aubert (4)

Η αρχή όμως στη δράση δόθηκε από νωρίς το πρωί του Σάββατου, όταν και ο Γάλλος πρωταθλητής είχε την ευκαιρία να βρεθεί και να οδηγήσει μαζί με μερικές δεκάδες Ελλήνων αναβατών Beta. Ως το τιμώμενο πρόσωπο στο δεύτερο σε σειρά, ετήσιο Beta Riders Day, ο Johnny Aubert φάνηκε να εντυπωσιάζεται από την θερμότατη αντίδραση των fan, οδηγώντας για μερικές ώρες σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς μαζί με τους αναβάτες των μοτοσυκλετών της Ιταλικής φίρμας. Σε μία ιδανική μέρα για enduro, το ερυθρόλευκο γκρουπάκι αναβατών με ηγέτη τον Aubert ξεκίνησε από το γνωστό riding spot της Βαρυμπόμπης για μία απολαυστική βόλτα εξήντα χιλιομέτρων σε μαλακά χώματα.

Johnny Aubert (1)

Οδηγώντας πλάι σε όλους τους συμμετέχοντες, ο Johnny χάρισε χαμόγελα και την ευτυχία του να έχεις τουλάχιστον οδηγήσει δίπλα σε έναν παγκόσμιο πρωταθλητή, έναν αναβάτη πρότυπο και έναν άνθρωπο που έχει τόσα πολλά να μεταφέρει. Αποκορύφωμα της εκδήλωσης ήταν το καθαρά εντουράδικο γεύμα που περίμενε όλους τους συμμετέχοντες στον τερματισμό της βόλτας, δίνοντας την ευκαιρία για περισσότερες συζητήσεις, φωτογραφίες και χαμόγελα.

Το διήμερο έκλεισε με τον Aubert να φωτογραφίζεται και να υπογράφει αυτόγραφα στο κοινό του 3ου Enduro Meeting. Και κάπως έτσι, αφήνοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων, ο Γάλλος Παγκόσμιος Πρωταθλητής ολοκλήρωσε τη μοναδική του αυτή επίσκεψη στην Ελλάδα. Τον περιμένουμε ξανά στις 12 Ιουνίου, για να θαυμάσουμε την τεχνική του κατά τη διάρκεια του αγώνα για το παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα λάβει χώρα στις Σέρρες.

 Με την υποστήριξη:

Beta Motorcycles in Greece – The Fuoristrada Co. και 100% by Planet Bikes

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.