Ο Ιούνιος σίγουρα θα είναι ο πιο θερμός μήνας του χρόνου για τους φαν τον δυο τροχών. Tα δύο μεγαλύτερα event που γίνονται στην χώρα μας βρίσκονται μέσα σε οκτώ μέρες για αυτό κάλο θα είναι να σχεδιάσετε μια μίνι άδεια από τις αρχές του έτους για τις 5-12 Ιουνίου.

Tο Enduro World Championship επιστρέφει μετά από 6 χρονιά στις Σέρρες με τα μελή της Λ.A.M.Σ. να σκέφτονται να δώσουν χρώμα και διαφορετικό στιλ από τον αγώνα που έγινε το 2009. Ο πήχης και οι απαιτήσεις κάθε χρόνο ανεβαίνουν με τα μελή της να έχουν τις περισσότερες των παραστάσεων του Ε.W.C.. από όλες τις λέσχες της Ελλάδος καθώς είναι παρόντες σχεδόν σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος.

Μετά από την ταχύτητα και την τεχνική η αδρεναλίνη ανεβαίνει και για όσους αντέχουν και θέλουν κάτι παραπάνω πέντε μέρες μετά, αφού το ENDURO των Σερρών θα αποτελεί πλέον παρελθόν και μια ανάμνηση, το Red Bull X-Fighters προσγειώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Το κορυφαίο FMX World Tour κάνει τη δεύτερη στάση της χρονιάς στην Ελληνική πρωτεύουσα και υπόσχεται να προσφέρει ένα συγκλονιστικό υπερθέαμα στο ιστορικό Λατομείο Μαρμάρων Διονύσου. Στην περιοχή αυτή από την αρχαιότητα, εξάγεται το μάρμαρο με το οποίο δημιουργήθηκαν ιστορικά μνημεία από τον Χρυσό Αιώνα του Περικλή, όπως η Ακρόπολη, και άλλα Κλασικά, Ελληνιστικά και Ρωμαϊκά αριστουργήματα. Στις 12 Ιουνίου , οι αναβάτες του Red Bull X-Fighters θα μας ταξιδέψουν σε μεγαλειώδεις στιγμές συνδέοντας το Παρόν με το Παρελθόν.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.