Εκτός από τις κορυφαίες κατηγορίες MXGP και ΜΧ2 στην Ιταλία στην πίστα του Τρεντίνο, πραγματοποιείται και ο πρώτος γύρος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Motocross 250.

Furlotti_MXGP_5_TN_2017

Ο πρώτος αγώνας πραγματοποιήθηκε χτές Σάββατο μαζί με τον πρώτο αγώνα της κατηγορίας WMX και τους κατατακτήριους αγώνες των κατηγοριών MXGP και ΜΧ2. Δείτε παρακάτω τα αποτελέσματα και του σημερινού αγώνα όπως και τα συνολικά της ΕΜΧ250.

EMX250

 

Αποτελέσματα:emx1

emx2

Σύνολο ημέρας:

emxs

Βαθμολογία πρωταθλήματος:emba

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.