Όλα έτοιμα για την ελληνική ομάδα ENDURO που είναι έτοιμη αύριο να ξεκινήσει την προσπάθεια για ένα καλό αποτέλεσμα, έχοντας να αντιμετωπίσει τις σταθερές δυνάμεις του χώρου στην 91η έκδοση του ISDE.

14610901_10154604171494568_4603540682391009879_n

Ο αρχικός σχεδιασμός της ελληνικής ομοσπονδίας ήταν να παρατάξει για πρώτη φορά ομάδα και στην κατηγορία Junior World Trophy εκτός από την ομάδα του World Trophy που μας εκπροσωπεί τα τελευταία χρόνια, αλλά δυστυχώς κάποια προβλήματα της τελευταίας στιγμής ανάγκασαν την ομοσπονδία να αλλάξει την αρχική της σκέψη προσαρμόζοντας την σύνθεση της ομάδας, κατεβάζοντας μόνο μια ομάδα στην Nαβάρα και έχοντας ένα αναβάτη στο Club Team Award που θα συμμετάσχει μαζί με δυο Φιλανδούς αναβάτες.

Η αποστολή απαρτίζεται από τους :

Αθλητές
Εθνική Ομάδα (World Trophy)
Βασίλης Σιαφαρίκας Μ.Ο.Γ.
Μιχάλης Ντουζένης ΦΙΛΜΑ
Πάνος Κακολύρης Μ.Ο.Λ.Π.
Γιάννης Κωνσταντινούδης Α.Μ.Ο.Λ.

Club Team Award
Γιάννης Σεβαστόπουλος ΕΔΟ

Α.ΜΟΤ.Ο.Ε.
Στέλιος Κορέλης
Γιάννης Σιούλης

Μηχανικοί
Κώστας Σμυρνιώτης
Μανώλης Λουμπουνάκης
Γιώργος Σταματόπουλος

Σύνοδος- ΣΕΧ
Θόδωρος Σαπαντζής
Θόδωρος Δημητριάδης

Μάγειρας
Τάσος Καραγιαννίδης

Με τις εταιρίες ΙΝΑ ΤV, MOTO-MARKET, KTM S.E.E, YAMAHA RACING ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε., ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ MOTOREX, MINOAN LINES, ΕΝΔΥΣΗ FOVOS, ΚΡΑΝΗ AIROH, TAT2RACING.GR και KAKIOYSIS DIGITAL PRINTING να είναι χορηγοί και υποστηρικτές της ελληνικής αποστολής.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.