Το μεγάλο νέο των ήμερων για τον χώρο του AMA είναι η ανανέωση συμβολαίου για τον Eli Tomac και την Monster Energy Kawasaki.

eli tomac

Ο Eli άφησε την εργοστασιακή Honda για την επίσης εργοστασιακή Kawasaki το 2016, υπογράφοντας συμβόλαιο δυο ετών. Η αρχή της νέας του συνεργασίας δεν ήταν η ιδανική με τον ίδιο να δυσκολεύεται να βρει τον εαυτό του στην νέα μοτοσυκλέτα. Φέτος έχει καταφέρει να είναι ο διεκδικητής του τίτλου για το πρωτάθλημα Supercross και με τρεις αγώνες να απομένουν είναι το μεγάλο φαβορί. Τόσο η ομάδα όσο και ο ίδιος είναι χαρούμενοι για την συνεχεία μιας καλής συνεργασίας θέτοντας ακόμη περισσότερους στόχους.

Α. Πανταζής

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.