Ο Eli Tomac θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν μετά από μια άσχημη πτώση που είχε το Σάββατο στο Thunder Valley National στο Ντένβερ όπου τραυματίστηκε και στους δύο ώμους του. Ο αναβάτης της Honda GEICO είχε κερδίσει τα πρώτα πέντε σκέλη 450cc και πηγαίνοντας για την έκτη νίκη στο δεύτερο σκέλος του αγώνα στο Ντένβερ σε ένα δύσκολο κομμάτι της πίστας είχε μία πτώση.

Tomac

Jeff Majkrzak: «Προφανώς, μετά τo καλό ξεκίνημα της σεζόν, όλοι ελπίζαμε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι τραυματισμοί είναι ένα ατυχές μέρος σε αυτό το άθλημα, και αυτό είναι πολύ δύσκολο για όλους μας. »

Ο αριστερός ώμος εχει υποστεί μια 100 τοις εκατό ρήξη του στροφικού πετάλου, που απαιτεί άμεση χειρουργική επέμβαση. Ο δεξής του ώμος, εξαρθρώθηκε στη πτώση και στη συνέχεια επανατοποθετήθηκε στη θέση του απο την ιατρική ομάδα, πιθανότατα θα χρειαστεί και χειρουργική επέμβαση.

Μέχρι σήμερα, Tomac έχει κερδίσει δύο πρωταθλήματα, το Supercross 250cc Δύσης το 2012 και ο τίτλος 250cc motocross το 2013. Έχει επίσης έχει την δεύτερη θέση σε τρία πρωταθλήματα, το Supercross 250cc Δυτικής το 2011 και το 2013 και το 2015 στα 450cc Supercross.

Έχει, επίσης, πάρει 12 συνολικά τρόπαια MX στα 250 και τρία στα 450. Στο Supercross, ο Tomac έχει κερδίσει 11 αγώνες στα 250 και τρεις στα 450.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.