Ο αναβάτης της GEICO Honda, Eli Tomac έχει υποβληθεί σε επιτυχής χειρουργική επέμβαση στον αριστερό ώμο του την περασμένη Πέμπτη και βρίσκεται στο δρόμο προς την ανάκαμψη μετά το περιστατικό της 30ης Μαΐου στο Thunder Valley του Ντένβερ.

Eli Tomac
Οι γιατροί στην κλινική Steadman στο Vail του Κολοράντο, έχουν αποκαταστήσει με επιτυχία τους κατεστραμμένους τένοντες του αριστερού ώμου του Tomac. Η χειρουργική επέμβαση στο δεξί του ώμο, ο οποίος χρειάζεται είναι λιγότερο πολύπλοκο, έχει προγραμματιστεί και θα διεξαχθεί σε δύο εβδομάδες.

Ο Tomac έχει ήδη αρχίσει φυσικοθεραπεία για να βοηθήσει στην άμεση αποκατάσταση της βλάβης. Μια πλήρης ανάκαμψη αναμένεται και για τους δύο ώμους αυτό το φθινόπωρο.

Έτσι, η είδηση είναι η επιβεβαίωση ότι ο Eli Tomac δεν θα είναι παρών στο Motocross των Εθνών, στις 27 Σεπτεμβρίου 2015 στο Ernée.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.