Η Πίστα Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Χαλκίδας – Motocross θα ανοίξει την Κυριακή 7 Απριλίου, για ελεύθερη προπόνηση των αθλητών του Motocross κατά τα γνωστά (ελεγχόμενος χώρος, στρωμένο τερραίν, κριτές).

Ανάλογα  την προσέλευση θα  διαμορφωθεί η είσοδος ανα κατηγορίες. Το ωράριο θα είναι 9:00 με 16:00. Αν υπάρχει ενδιαφέρον από κατηγορία Quads, επικοινωνήστε μαζί μας.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ
Μετά την διάβαση από την υπερύψηλη γέφυρα στην είσοδο της πόλης, ακολουθείτε τις δημοτικές πινακίδες προς “Πίστα Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (Motocross) Δήμου Χαλκιδέων”. Η κατεύθυνση είναι προς τη Βόρεια Εύβοια. Επίσης η πρόσβαση απο Δοκό γίνεται κανονικά.  Η γεωγραφική θέση έναρξης του δρόμου προς την πίστα είναι: 38’’29’07 83 Βορ & 23’’39’28 30 Αν.

Παρακαλούμε για την ενημέρωση των συν-αθλητών σας.Σας περιμένουμε…. Τηλ επικοινωνίας: 6980582287 &  6932414299

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.