Εκτός από τον αγώνα στο Salt Lake City θα είναι ο Jeremy Martin. Ο αναβάτης της Geico Honda λόγο ενοχλήσεων στην πλάτη του πήρε την απόφαση από κοινού με την ομάδα του να μην αγωνιστεί.

Jeremy Martin

Ο ίδιος δήλωσε φανερά απογοητευμένος με την απόφαση αυτή άλλα όπως υποστήριξε πολλές φορές η κατάλληλη επιλογή δεν είναι πάντα αυτή που θέλουμε. Είναι άσχημο το πως εξελίχθηκε η φετινή σεζόν έχοντας φιλοδοξίες και στόχους για την κατάκτηση, αλλά η πορεία του πρωταθλήματος του έκρυβε άσχημες εκπλήξεις. Καμία ελπίδα πλέον για το Supercross και ποντάρει τα πάντα στο AMA Lucas Oil Pro Motocross Nationals το πρωτάθλημα Motocros το καλοκαίρι.

Α. Πανταζής

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.