Την απόφαση να μην συμμετάσχει στο Motocross των εθνών πήρε ο Marvin Musquin.

marvin mas

Ο Γάλλος αναβάτης της KTM με ανακοίνωση του έκανε γνωστό το ότι φέτος δεν θα αγωνιστεί με τα χρώματα της Γαλλίας. Ο λόγος είναι ο τραυματισμός του στο γόνατο. Ύστερα από κοινή απόφαση με την ομάδα του και τους γιατρούς του, κρίθηκε προτιμότερο να μην το ζορίσει περισσότερο και να εστιάσει στο να γίνει καλά όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Α. Πανταζής

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.