Μετά τον τραυματισμό του στις δοκιμές στο Washougal και έχοντας χάσει τον τελευταίο γύρο στοην Unadilla, ο Justin Barcia θα είναι εκτός και απο τον 11ο γύρο του Lucas Oil Pro Motocross.

barcia

Ο Barcia τραυματίστηκε αρχικά στο Washougal μετά από μία σοβαρή πτώση κατά τη διάρκεια των δοκιμαστικών, ήταν πολύ ώρα στο έδαφος με το ιατρικό προσωπικό να τον μεταφέρει με φορείο στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Μετά από μια εβδομάδα ο Barcia αισθάνεται καλύτερα και ο ίδιος γύρισε την ημέρα της παρουσίασης στην Unadilla το περασμένο Σαββατοκύριακο, η ομάδα ανακοίνωσε ότι δεν πήρε άδεια για να ανταγωνιστεί.

Η ομάδα δήλωσε ότι θα παρέχει ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση του Barcia για τον τελικό γύρο του «Ironman σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Αυτή τη στιγμή η κατάσταση της Barcia για την επερχόμενη σεζόν 2018 είναι αβέβαιη, το όνομά του συνδέθηκε με την ομάδα της KTM παράλληλα με τον Musquin, αλλά προφανώς αυτό φαίνεται να διαψεύδεται, καθώς η ομάδα δεν θα έχουν το ένα τρίτο οδηγο όπως συνήθως, φάνηκε ότι ακόμη και στην JGRMX υπήρχε θέση, καθώς η ομάδα έριξε διάφορες φωτογραφίες της νέας Suzuki με τον αριθμό των Peick, αλλά πιθανώς θα συναντηθούν ξανά στην ομάδα Barcia Suzuki JGR!

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.